Connect with us

Eveniment

Semnale de la cutia neagră a avionului prăbușit în Indonezia, detectate

Publicat



Cei care caută indicii despre prăbușirea avionului din Indonezia au găsit rămășițe ale acestuia, dar și părți de corpuri umane. Au detectat și semnale care ar proveni de la cutia neagră a aparatului de zbor, scrie mediafax.ro.

Semnalele care ar putea proveni de la cutia neagră a avionului prăbușit în mare sâmbătă, la scurt timp după ce a decolat din capitala Jakarta, au fost detectate duminică, în Indonezia, scrie Reuters.

De asemenea, au fost recuperate și părți de corp uman și piesele despre care se suspectează că a fi ale avionului prăbușit.

Avionul Boeing 737-500, cu 62 de pasageri și echipaj, se îndrepta spre Pontianak, în vestul Kalimantanului, înainte ca acesta să dispară sâmbătă de pe ecranele radar, la patru minute după decolare.

Accidentul este primul incident major al companiei aeriene din Indonezia de la prăbușirea unui Lion Air Boeing 737 Max, în 2018, în care au murit toți cei 189 de pasageri și echipajul. Acel avion s-a prăbușit și în Marea Java la scurt timp după decolarea de pe Aeroportul Internațional Soekarno-Hatta.

„Am detectat semnale în două puncte. Aceasta ar putea fi cutia neagră”, a declarat șeful agenției de căutare și salvare din Indonezia.

sursa: Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

UDMR îl va desemna la Cluj pe președintele Kelemen Hunor candidat la președinție

Publicat

Conducerea UDMR va cere Consiliului Reprezentanților Unionali (CRU), reunit vineri la Cluj-Napoca, să susțină propunerea ca președintele Kelemen Hunor să fie candidatul Uniunii la alegerile prezidențiale.

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Accident cu trei mașini pe strada Eroilor din Florești. Doi tineri de 17 și 18 ani au ajuns la spital

Publicat

Un accident cu trei mașini s-a produs joi seară pe strada Eroilor din Florești. Una dintre mașini a ajuns cu „roțile în sus” în urma impactului.

Pompierii din Cluj și din Florești au intervenit joi seară la…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Sistem de supraveghere video cu peste 90 de camere și Wi-Fi în spațiile publice, într-o comună din Alba. Licitație, în SEAP

Publicat

Sistem de supraveghere video cu peste 90 de camere și Wi-Fi în spațiile publice, într-o comună din Alba. În localitățile Doștat și Boz din comuna Doștat urmează să fie instalat un sistem de supraveghere video cu peste 90 de camere.

De asemenea, se va instala și un sistem Wi-Fi care va asigura accesul la internet în spațiile publice. Valoarea investiției este estimată la peste 560.000 de lei. 

Primăria Doștat a lansat pe 5 septembrie, în SEAP, o licitație pentru înființarea unui sistem de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Condițiile în care elevii pot circula gratuit cu trenul, în anul școlar 2024-2025. Precizările CFR Călători

Publicat

Condițiile în care elevii pot circula gratuit cu trenul. Elevii mai pot călători gratuit cu trenul, pe baza carnetului de elev vizat în anul școlar 2023-2024, până pe 30 septembrie. După 1 octombrie, elevii au nevoie ca actele să vizate pentru anul școlar 2024-2025, a transmis recent CFR Călători. 

În contextul începerii anului școlar, pentru facilitarea călătoriei elevilor cu trenul spre/dinspre localitatea în care învaţă, CFR Călători reamintește că elevii din învăţământul preuniversitar…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate