Connect with us

Cluj

Sepsi Sfântu Gheorghe – „U” Cluj, finala Cupei României la fotbal. Cum au decurs cele două semifinale

Publicat


Semifinalele 100% ardelenești ale Cupei României la fotbal au ajuns la sfârșit, iar finala se va disputa între Sepsi Sfântu Gheorghe și „Universitatea” Cluj.

Cele două semifinale din Cupa României la fotbal  s-au desfășurat în datele de 26 și 27 aprilie

Sepsi Sfântu Gheorghe – CFR Cluj

Prima semifinală a fost și cea mai spectaculoasă, anume, cea dintre Sepsi OSK și CFR 1907 Cluj, meci încheiat cu scorul de 3 – 0 în favoarea covăsnenilor, gazdele confruntării.

Campioana României nu a avut nicio șansă în fața câștigătoarei en-titre a Cupei, astfel Sepsi atinge cea de-a doua finală consecutivă a Cupei României.

Formația pregătită de Cristiano Bergodi a deschis scorul rapid, în minutul nouă, în urma unui corner executat de Marius Ștefănescu, la care ajunge Denis Ciobotariu care deviază perfect pentru Nicolae Păun iar acesta lovește cu capul direct în plasă.

Golul cu numărul doi a venit pe contraatac în minutul 29, atunci când Cosmin Matei face o cursă în flancul drept, centrează pentru Andres Dumitrescu care îi așază mingea lui Marius Ștefănescu, iar „tricolorul” majorează avantajul.

În minutul 42 jucătorul frânarilor, Andrei Burcă, îl faultează pe Pavol Safranko în careu și vede cartonașul roșu, Sepsi beneficiind de o lovitură de la punctul cu var pe care o ratează fostul dinamovist, Cosmin Matei.

Tabela a fost închisă în minutul 81, când portarul clujenilor, Simone Scuffet, apără un penalty  executat de Marius Ștefănescu, însă fostul jucător al CFR-ului, Mario Rondon, profită de respingerea neinspirată a portarului italian și înscrie, stabilind scorul final.

„Universitatea” Cluj – UTA Arad

Cea de-a doua semifinală a Cupei, desfășurată pe Cluj Arena, le-a avut ca protagoniste pe două dintre cele mai de tradiție echipe ale României, „U” Cluj și UTA Arad.

UTA a înscris prima, în minutul 14, prin basarabeanul Virgiliu Postolachi, însă golul a fost anulat de către arbitrul central, Horia Mladinovici, în urma revederii fazei la monitorul VAR, pe motiv de fault.

În minutul 40 „U” Cluj a primit o lovitură de la 11 metri după ce arbitrul central a avut din nou nevoie de ajutor din camera VAR. Dan Nistor transformă lovitura de pedeapsă, înscriind unicul gol al meciului.

Sepsi OSK – „U” Cluj în finala Cupei României

Așadar, avem cele două finaliste.

Finala va avea loc în data de 24 mai, la Sibiu, pe noul Stadion Municipal. Sepsi pornește din postura de favorită, însă „Universitatea” lui Neluțu Sabău va lupta până la ultima picătură de energie pentru câștigarea trofeului.

foto: Facebook FC Universitatea Cluj


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Atenție, ȘOFERI! Restricții de CIRCULAȚIE pe A1 Sebeș-Sibiu și alte tronsoane de autostradă

Publicat

Din cauza efectuării unor lucrări de reparații sau asfaltare, CNAIR anunță restricții de circulație pe autostrada A1 Sebeș-Sibiu, dar și la Arad și București-Pitești.

Restricții de circulație

A1…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Sute de mii de lei aruncați la Cluj pe eutanasierea câinilor. Fără programe de sterilizare, județul se va umple de patrupede

Publicat

Primăriile din județul Cluj cheltuie, anual, sute de mii de lei pentru eutanasierea câinilor fără stăpân. Sumele cresc de la an la an, deși omorârea câinilor nu este o soluție pentru a reduce numărul acestora. 


Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

STUDIU: Mașinile cu motoare puternice sunt mai predispuse la ACCIDENTE

Publicat

Un studiu efectuat arată că mașinile cu motoare puternice sunt mai predispuse la accidente. Șoferii începători sunt sfătuiți, de obicei, să-și cumpere mașini ieftine cu motoare mici pentru a căpăta experiență de condus…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

VIDEO FOTO. Accident grav în comuna Sânpaul. Trei bărbați răniți, duși la spital de echipajele SMURD și SAJ

Publicat

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca și a Gărzii Aghireșu au intervenit miercuri seară la un grav accident rutier petrecut pe E 81, pe raza localității Șardu, comuna Sânpaul.

La fața locului au…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe