Connect with us

Alba

Servicii medicale pentru persoanele neasigurate de la 1 iulie, în noul contract cadru. Ce categorii pot beneficia

PublicatServicii medicale pentru persoanele neasigurate, în noul contract cadru, anunță autoritățile din domeniul sănătății.

Este vorba despre cancer, hepatită sau HIV/SIDA la gravide, a anunţat preşedintele Casei Naţionale de Sănătate (CNAS), Valeria Herdea.

„Se preconizează ca medicii de familie să poată trimită persoanele...

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

ADR Centru lansează apel de proiecte pentru creșterea eficienței energetice a clădirilor rezidențiale. Cât este finanțarea

Publicat

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru lansează apelul de proiecte pentru creșterea eficienței energetice a clădirilor rezidențiale, cu finanțare din Programul ”Regiunea Centru”. Bugetul alocat depășește 16,5 milioane euro.

Prin lansarea acestui apel de proiecte se completează activitățile dedicate creșterii eficienței energetice a clădirilor din Regiunea Centru. Apelul de proiecte...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO: Cum arăta baia unei case romane descoperite în situl Apulum. Reconstrucție 3D bazată pe dovezi arheologice

Publicat

În zilele de 14, 15 şi 16 iunie are loc cea de-a XV-a ediţie a Zilelor europene ale arheologiei. Cu această ocazie, reprezentanții Muzeului Unirii din Alba Iulia au prezentat un video cu reconstrucția virtuală a băii unei case romane descoperite în situl Apulum.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Avertizare Cod Galben de furtuni în Alba. Ploi torențiale, descărcări electrice și grindină. Localitățile vizate

Publicat

Meteorologii au emis vineri după-amiaza o avertizare Cod Galben de furtuni valabilă în mai multe localități din Alba până la ora 16:00. 

Se vor semnala averse torențiale care vor acumula 15 – 25 l/mp, descărcări electrice, intensificări ale vântului, grindină.

sursa: meteoromania.ro


Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Începe EURO 2024: Cine transmite live meciurile. Care este primul meci de fotbal la Campionatul European. Când joacă România

Publicat

EURO 2024 începe vineri, 14 iunie 2024. Cea mai importantă întrebare pentru microbiștii din România este: Cine transmite live meciurile la EURO 2024. 

Acesta va avea loc de la ora 22.00.

Toate meciurile se vor transmite la PRO TV și PRO ARENA. Este vorba despre 45 de meciuri la PRO TV și 6 la PRO ARENA. Cele de la PRO ARENA vor fi...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe