Connect with us

Eveniment

Serviciul de Paşapoarte a deschis un punct de lucru la Petroşani, pentru locuitorii din Valea Jiului

Publicat


sursa foto: Facebook / Instituția Prefectului - Județul Hunedoara

Locuitorii din zona Văii Jiului îşi pot depune actele pentru obţinerea unui paşaport şi la punctul de lucru ce a fost deschis joi, 12 ianuarie 2023, la Petroşani. Punctul de Lucru a fost deschis de Serviciul Public Comunitar de Paşapoarte al judeţului Hunedoara, evitând astfel timpul alocat pentru o deplasare la sediul acestuia din Deva.

Sediul punctului de lucru a fost stabilit în clădirea Primăriei Petroşani, iar programul de funcţionare va fi în fiecare zi de joi, între orele 10,00-14,00.

„Cunosc foarte bine Valea Jiului şi caut tot timpul soluţii pentru a aduce serviciile publice mai aproape de cetăţenii din zona aceasta. Am început cu acest punct de lucru şi analizăm posibilitatea de a aduce în Valea Jiului şi alte tipuri de servicii.

Distanţa de peste o oră până în municipiul Deva nu este foarte mare, însă, ţinând cont de programul serviciilor publice, o persoană din Valea Jiului pierde o zi întreagă pentru accesarea acestor servicii”, a declarat, cu acest prilej, prefectul judeţului Hunedoara, Călin Marian.

Cetăţenii vor putea depune actele pentru obţinerea paşaportului în fiecare zi de joi, urmând ca documentul de călătorie să fie ridicat de la acest sediu sau să fie primit prin poştă, la domiciliul solicitantului.

„Funcţionarea acestui birou la Petroşani este o necesitate obiectivă, atât din punct de vedere economic, cât şi din punct de vedere al reducerii timpilor de deplasare, dată fiind distanţa dintre Deva şi Petroşani.

În acest fel, cetăţenii din Valea Jiului nu vor mai fi nevoiţi să meargă până la Deva pentru depunerea actelor şi ridicarea paşaportului, care se va aduce prin poştă sau aici, la acest punct de lucru”, a precizat primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob Ridzi.

Autorităţile locale caută acum o soluţie pentru ca şi examenul teoretic pentru obţinerea permisului de conducere să poată susţinut la Petroşani. Agerpres

sursa foto: Facebook / Instituția Prefectului – Județul Hunedoara


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

VIDEO: Actorul Dorel Vișan, premiat de Masonerie. A primit titlul de Mare Maestru de Onoare al Ordinului Umaniterra Cluj-Napoca

Publicat

Actorul Dorel Vișan, premiat de Masonerie. Vișan (Gr 33 ½) a primit titlul de Mare Maestru de Onoare al Ordinului Masonic Umaniterra Cluj-Napoca.

Totul s-a petrecut în cadrul unei ceremonii în prezența a peste 30 de membri ai ordinului, eveniment înregistrat video, transmite Cluj24.

YouTube videoYouTube video

Marele Maestru și fondatorul Ordinului Masonic Umaniterra, dr. Adrian Toader Williams (Gr 33),…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Șase medici noi la Spitalul Municipal Blaj. Unitatea medicală a ajuns la cel mai mare număr de medici pe care l-a avut vreodată

Publicat

Șase medici noi la Spitalul Municipal Blaj: În ultimele două săptămâni au fost organizate concursuri pentru ocuparea a 6 posturi de medici la Spitalul Municipal Blaj.

Unitatea medicală a ajuns la cel mai mare număr de medici pe care l-a avut vreodată, spun autoritățile locale.

În perioada următoare, vor fi organizate concursuri pentru ocuparea următoarelor posturi: un medic diabetolog și 2 medici pediatri.

În urma rezultatelor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

„Săptămâna Verde” la Liceul cu Program Sportiv „Florin Fleșeriu” Sebeș: Activități de grădinărit și învățare practică

Publicat

„Săptămâna Verde” la Liceul cu Program Sportiv „Florin Fleșeriu” Sebeș. Copiii s-au implicat în activități de grădinărit și au învățat practic din ce este compus solul. 

Elevii de la Liceul cu Program Sportiv „Florin Fleseriu” Sebeș au realizat un proiect inedit numit „Grădina Comunitară”, în care fiecare s-a implicat în aranjament și design ambiental.

Prima activitate a constat în reconstituirea într-un…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO: Cum a început să joace șah Vlad Stan, micul șahist din Câmpeni. A fost surpriza Campionatului Național de ”Dezlegări”

Publicat

Pe o tablă de șah, în studioul alba24.ro, Vlad Stan a rezolvat un studiu la șah-dezlegări. Și-a sacrificat toate piesele de pe tablă pentru a duce regele într-o poziție în care nu poate fi mutat. Un studiu simplu din câte se pare pentru un șahist, doar că Vlad are șapte ani. 

Are șapte ani este în clasa I, elev în Câmpeni și mai nou, medaliat cu aur la Campionatul Național de Șah pentru juniori. A obținut medalia de aur la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe