Connect with us

Alba

SFÂNTUL CIPRIAN 2023: Mesaje frumoase, SMS, felicitări inspirate pentru cei care-și sărbătoresc onomastica în 2 octombrie

Publicat


petrecere

În 2 octombrie, Biserica Ortodoxă îl sărbătorește pe Sfântul Ciprian. A fost cunoscut ca vrăjitor, filosof şi slujitor al zeului păgân Apolo din Antiohia Siriei. Când avea 35 de ani, s-a convertit la creştinism.

Apoi a fost hirotonit preot, iar mai tarziu episcop în Cartagina. Sfântul Ciprian a murit ca martir pe 2 octombrie 304 împreuna cu Sfânta Iustina.

Mesaje și urări pentru cei care au numele Ciprian

Vă prezentăm…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Ce pedeapsă primești dacă te prinde poliția cu câteva grame de cannabis. Cum au judecat un caz magistrații Tribunalului Alba

Publicat

Consumul și posesia de droguri se pedepsesc în România, de cele mai multe ori cu o amendă penală. Într-un dosar recent finalizat pe rolul Tribunalului Alba magistrații au optat pentru o amendă. 

Este vorba despre o amendă penală dată unui tânăr care avea în mașină câteva grame de cannabis pentru consum propriu. 

Dosarul a primit o decizie în data de 27 noiembrie 2023. Magistrații au ținut cont de atitudinea persoanei în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Un bărbat din Alba Iulia cu o boala vizibilă a vrut certificat de handicap, dar Comisia i-a respins cererea. Decizia instanței

Publicat

Un bărbat din Alba Iulia diagnosticat cu psoriazis vulgar a trebuit să dea în judecată comisia care stabilește dacă o persoană suferă un handicap sau nu. Mai pe scurt este vorba despre Comisia de Evaluare a Persoanelor cu Handicap. 

Cei din comisie evaluează persoanele care solicită din partea staului ajutor de handicap. De multe ori cererile acestora sunt respinse, iar solicitanții au o singură soluție. Cea de a merge în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO ȘTIREA TA Accident rutier între Alba Iulia și Micești: Coliziune între două autoturisme. Ce spun polițiștii

Publicat

Un accident rutier a avut loc marți, 28 noiembrie, la Alba Iulia. Este vorba despre un accident rutier produs pe Calea Moților, între Alba Iulia și Micești. 

Zona în cauză este una în care numărul accidentelor rutiere este unul foarte ridicat.

Imaginile cu accidentul de marți, 28 noiembrie au fost surprinse de un cititor alba24.ro. Din câte se pare în incidentul rutier au fost implicate două autoturisme.

Reprezentații IPJ Alba au…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Florin Roman: PNL nu susţine recompensarea celor care denunţă evaziunea fiscală, nici impozitarea progresivă a pensiilor private

Publicat

PNL nu susţine impozitarea progresivă a pensiilor private și nici recompensarea celor care denunţă faptele de evaziune fiscală. Precizările au fost făcute marţi deputatul de Alba, Florin Roman.

„Este o altă decizie luată de Grupul fiscal, împreună cu conducerea partidului. I-am comunicat-o ministrului de Finanţe. În actuala formă nu susţinem acel proiect al avertizorului, pe partea de evaziune fiscală.

Noi considerăm că, în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe