Connect with us

Eveniment

Sibian de 20 de ani dispărut. E căutat de familie și poliție

Publicat



disaparut nitu

Mama unui tânăr de 20 de ani din Sibiu a alertat polițiștii după ce fiul său a plecat vineri seara de acasă și nu s-a mai întors. Cine l-a văzut sau știe unde ar putea fi e rugat să anunțe imediat poliția.

La data de 17 iulie a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la data de 16 iulie a.c., în jurul orei 19,00, fiul său, NIȚU CASIAN ALEXANDRU, în vârstă de 20 ani, a plecat de la domiciliu, din municipiul Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălțime 175 cm, 80 kg, păr șaten tuns scurt, ochi albaștri, ten deschis.

În momentul plecării, tânărul purta un tricou de culoare negru cu accesorii în formă de pietricele, pantaloni scurți de culoare crem, șlapi din piele de…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Elevi de la ”HCC” Alba Iulia, acțiune comună cu colegii lor de la ”Alexandru Domșa”, despre importanța alegerilor europene

Publicat

Ambasadorii juniori EPAS ai Colegiului Naţional ,,Horea, Cloşca şi Crişan” din Alba Iulia, coordonaţi de doamna ambasador senior Mihaela Opincariu-Mihinda, au susţinut la Liceul Tehnologic ,,Alexandru Domşa” din Alba Iulia, în fața claselor a XI-a, activitatea de informare privind dreptul şi importanţa votului pentru alegerile europarlamentare din 09 iunie 2024.

Activitatea a fost prilejuită de Ziua Europei.

Cele trei teme abordate au fost: procedura de vot, argumente în favoarea implicării tinerilor în procesul de vot şi consecinţele absenteismului la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Băltărețu, candidat la Primăria Cluj-Napoca: Boc dă Clujul pe mâna PSD

Publicat

Viorel Băltărețu, contracandidatul lui Boc cu cel mai consistent program de dezvoltare al Clujului, avertizează: “Marele pericol pentru Cluj-Napoca este, în acest moment PSD-izarea oficială a orașului. În toată țara, PSD…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Obiective și rute culturale din Alba, în cea mai complexă platformă de promovare turistică. A fost lansată ”România Atractivă”

Publicat

Obiective și rute culturale din Alba, prezentate pe larg în cea mai complexă platformă de promovare turistică.

România Atractivă, o platformă multimedia de promovare a turismului cultural care prezintă 12 rute din 35 de județe, cu un total de 275 de obiective culturale, a fost lansată miercuri.

Este primul program național de turism cultural, realizat prin PNRR și cuprinde foarte multe rute și obiective din județul Alba..

Cu ajutorul noii platforme, turiștii români și străini pot descoperi noi destinații de călătorie în țara noastră.

Programul de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

(P.E.) Voicu Vușcan: Facem lucrurile cu cap! Parcările supra și subterane sunt o condiție pentru a dezvolta orașul

Publicat

Alba Iulia are nevoie de parcări supra și subterane. Nu e doar o necesitate, este o condiție pentru ca orașul să se dezvolte. O spun nu doar eu, ci o spun toți specialiștii în urbanism.

Construind parcări supra și subterane rezolvăm nu doar o problemă acută a orașului, ci economisim teren public valoros. În plus, acestea sunt o oportunitate de a transforma peisajul urban în unul mai estetic și prietenos.

Nu am descoperit noi roata și nici mersul pe jos, chiar dacă actuala administrație așa se comportă. Din trei proiecte, trei PUZ-uri găsite la cheie, cei…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe