Connect with us

Eveniment

Sibian găsit mort în baie – S-a spânzurat cu un cablu electric

Publicat


Un bărbat din Sibiu a fost găsit, de către soția acestuia, spânzurat în baia apartamentului în care locuiau. Omul avea 45 de ani.

Spânzurat în baie

Sibianul locuia, alături de soția acestuia, într-un apartament de pe strada Frații Buzești din municipiu. Potrivit surselor Ora de Sibiu, bărbatul a fost găsit de către femeie mort în baie. Felul în care omul a decis să-și pună capăt zilelor este greu de imaginat. Acesta s-a spânzurat cu un cablu electric de mânerul geamului.

Soția acestuia a alertat poliția luni, în jurul orei 13,00, de îndată ce l-a găsit. Din primele cercetări reiese că nu a fost victima infracțiunii de omor.

Găsit mort în pat

De asemenea, tot în cursul zilei de luni, un alt bărbat a fost găsit mort în apartament. Este vorba despre un medieșean în vârstă de 60 de ani. Un vecin a sunat la 112, în jurul orei 18,30, fiindcă nu a mai putut da de el în niciun fel. Polițiștii l-au găsit întins în pat, fără suflare. Se pare că bărbatul ar fi avut mai multe afecțiuni medicale, printre care TBC și boli cardiovasculare, acesta fiind și motivul pentru care a decedat. Nici în acest caz nu sunt suspiciuni de omor.

Trupurile celor doi bărbați au fost duse la Medicină Legală în Sibiu pentru efectuarea necropsiei.

„Trupurile celor doi bărbați au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală (SML) Sibiu, în vederea efectuării necropsiei, iar polițiștii fac cercetări pentru stabilirea circumstanțelor în care a survenit decesul celor două persoane. Din primele investigații nu au rezultat indicii care să sugereze că cei doi ar fi fost victime ale infracțiunii de omor”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

sursa: Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

VINOVAT de poluarea de pe Someș, un autotren parcat în spatele Sălii Polivalente Cluj-Napoca. Apele Române continuă intervenția

Publicat

Apele Române acționează, în continuare, pentru limitarea poluării de pe Someșul Mic, în Cluj-Napoca. Sursa acesteia se pare a fi un autotren parcat în spatele Sălii Polivalente.

„Specialiștii Sistemului de…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Echipa Rotar și-a depus candidatura pentru Blaj. Cine se află pe lista PNL, pentru viitorul consiliu local

Publicat

Echipa Rotar și-a depus candidatura pentru Blaj: Primarul din Blaj, Gheorghe Valentin Rotar și-a depus miercuri, la Biroul Electoral de Circumscripție al municipiului, candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului și, de asemenea, lista de candidați ai partidului pentru viitorul Consiliu Local.

”Ca de obicei, suntem primii! Pentru viitorul mandat propun blăjenilor o echipă sudată, bine pregătită, oameni cu abilități…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

L-AȚI VĂZUT? Minor de 17 ani, DISPĂRUT dintr-un centru de plasament din Cluj-Napoca. Sunați la 112

Publicat

La data de 24 aprilie a.c., Poliția municipiului Cluj-Napoca – Secția 5 Poliție a fost sesizată despre faptul că, în cursul zilei de ieri, 23 aprilie a.c., minorul Lăcătuș Claudiu, în vârstă de 17 de ani, ar fi plecat…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Peste 100 de șoferi testați în Alba, pentru alcool sau droguri la volan, în 24 de ore. Ce amenzi au dat polițiștii și jandarmii

Publicat

Peste 100 de șoferi au fost testați în Alba, pentru alcool sau droguri la volan, în ultimele 24 de ore. Polițiștii și jandarmii au continuat acțiunile în sistem integrat.

În cadrul activităților desfășurate, marți, au fost legitimate, prin intermediul aplicației eDAC, 391 de persoane. Au fost verificate 224 de autovehicule, potrivit IPJ Alba.

Au fost constatate 156 de abateri de natură contravențională, majoritatea la normele…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe