Connect with us

Eveniment

Sibieni implicați într-un accident grav în Târnăveni – Au intrat cu mașina într-un zid

Published

on



Doi sibieni au fost transportați la spital, vineri noapte, după ce au fost implicați într-un accident grav la Târnăveni. Aceștia s-au izbit cu mașina de zidul unei case, după ce șoferul a pierdut controlul volanului.

Accidentul s-a petrecut aproape de miezul nopții pe strada Șoimilor din municipiul Târnăveni, județul Mureș. Un sibian din Brateiu, în vârstă de 19 ani, a pierdut controlul volanului și a ieșit de pe carosabil, izbindu-se cu mașina de un zid. Atât el, cât și pasagerul, tot sibian, au fost duși la spital.

Sursa: zi-de-zi.ro

„Deplasați la fața locului, din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un singur autoturism, înmatriculat în județul Sibiu, condus de un tânăr, de 19 ani, din…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Cupru Min SA Abrud are un nou Consiliu de Administrație. Cine sunt cei 5 membri numiți de Adunarea Generală

Published

on

Cupru Min SA Abrud are un nou Consiliu de Administrație numit de Adunarea Generală a Acționarilor pentru un mandat de 4 ani.

Cei 5 noi membri sunt: Bogdan Ştefan Chițescu, Adrian Ovidiu Duicu, Iulia Fabian-Mărincean, Marcel Radu și Radu Claudiu Roșca.

”Cupru Min le mulțumește pentru activitatea și eforturile depuse foștilor membri ai Consiliului de administraţie, care și-au încheiat mandatul: Lucian Ioan Rus, Ştefan David, Dorel Tomuș, Cristian Bandol și Alexandru Cordoș. Totodată, le urăm succes…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

LOCURI de MUNCĂ în ALBA: 496 de posturi în Alba Iulia, Sebeș, Blaj, Aiud, Câmpeni și alte localități din județ. Oferta prin AJOFM

Published

on

Locuri de muncă în Alba: Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Alba a transmis oferta de locuri de muncă disponibile în județul Alba, la data de 22 octombrie. Sunt vacante 496 de posturi în județul Alba, în mai multe domenii.

Se angajează și personal pentru partea tehnică, de teren a lucrărilor la un birou de cadastru din Alba Iulia. Detalii, 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Cluj

FOTO. Incendiu la Mera. O femeie a fost găsită carbonizată, iar o tânără a suferit arsuri la nivelul feței

Published

on

O femeie a decedat, iar o tânără de 18 ani a suferit arsuri, într-un incendiu izbucnit la o casă din localitatea clujeană Mera.

Pompierii clujeni au intervenit, marți dimineață, la un incendiu izbucnit la o casă…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Alba

Vremea până la mijlocul lunii noiembrie. Când vor fi ninsori. Variațiile de temperatură și zilele cu ploi. Prognoza pe 4 săptămâni

Published

on

Vremea până la mijlocul lunii noiembrie. Va fi mai frig decât de obicei în această săptămână, în regiunile extracarpatice. În vest și sud, însă, temperaturile urcă la 20-21 de grade Celsius.

La începutul lunii noiembrie, maximele vor fi de 14-15 grade Celsius. În centru și la munte vor fi minime negative, după 4 noiembrie.

În rest, noaptea și dimineața vor fi între 1 și 7 grade Celsius.

Perioade cu ploi sunt anunțate în jurul datei de 30 octombrie și 8 noiembrie, în majoritatea regiunilor.


Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading