Connect with us

Eveniment

Sibiu: 5 persoane reţinute în dosarul privind preluarea frauduloasă a unor firme

Published

on



Cinci persoane au fost reţinute în dosarul privind preluarea frauduloasă a unor firme cu capital important, acestea fiind prezentate, joi, Tribunalului Sibiu cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit datelor comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu şi Parchetul de pe lângă Tribunalul (PT) Sibiu, poliţiştii, sub coordonarea procurorului de caz, au efectuat, miercuri, zece percheziţii domiciliare şi la sediile unor firme din judeţele Cluj, Braşov, Neamţ şi din municipiul Bucureşti, în urma acestor activităţi fiind puse în aplicare şapte mandate de aducere, persoanele vizate fiind bănuite de constituirea unui grup infracţional organizat, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos, fals în declaraţii, înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals.

“Gruparea urmărea firme cu capital important, iar după preluarea acestora membrii grupării solicitau retragerea unor sume de bani, emiterea unor bilete la ordin în alb sau achiziţionarea în leasing a unui autoturism de lux. Autoturismul, în valoare de 96.000 euro, a fost recuperat cu ocazia efectuării percheziţiilor. În urma percheziţiilor a fost ridicată suma de 5.100 euro, un pistol cu aer comprimat deţinut ilegal, sisteme informatice, ştampile şi documente aparţinând unor societăţi comerciale”, precizează sursele citate.

Conform anchetatorilor, în urma cercetărilor, s-a dispus, prin ordonanţa din data de 26.04.2021 a…

Romania24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Ce pedeapsă au dat magistrații Tribunalului Alba într-un caz de consum de droguri. Tânăr, prins cu aproape două grame de 3-CMC

Published

on

Un tânăr din Alba a fost prins de două ori cu droguri la el. În condițiile în care fenomenul vânzării de droguri este unul crescut în județul Alba, cazul în sine nu este unul ieșit din comun. 

Pentru că a fost prins de două ori cu droguri la el s-a ales cu dosar penal și cu o trimitere în judecată. În data de 21 octombrie 2024, magistrații Tribunalului Alba l-au condamnat pentru deținere și consum.

Practic acesta a fost prins doar cu aproape două grame de 3CMC, un drog de sinteză, care  a împânzit…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Cluj

PNL Cluj: Sabin Sărmaș și Elena Lasconi continuă să își bată joc de clujeni și să SLUȚEASCĂ domeniul public din Cluj-Napoca

Published

on

„Articolul 16, alin. 2 din Constituția României „Nimeni nu este mai presus de lege”, este o prevedere facultativă pentru cvasi-politicienii Sabin Sărmaș (candidat așa-zis independent) și Elena Lasconi (candidat USR)….
Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Alba

Acciza la bere va crește gradual. Marcel Ciolacu: Sunt ”vești bune”. Modificările sunt cerute de industrie

Published

on

Acciza la bere va crește: Premierul Marcel Ciolacu a anunțat modificări la calcului accizei la bere, pe care le-a numit „veşti bune”. „Alte veşti bune vin în privinţa accizei la bere”, a spus acesta, la începutul ședinței de Guvern de miercuri. Concret, este vorba despre o creștere graduală a accizelor, față de un alt mod de calcul care există în prezent. 

„Până acum, nivelul accizelor la bere se actualiza la 1 ianuarie cu inflaţia pe ultimele 12 luni, calculată în septembrie anul anterior”, a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Cluj

Alexandru Cordoș: Unim România prin INFRASTRUCTURĂ. Soluții reale pentru dezvoltarea Clujului

Published

on

„În fața provocărilor economice și sociale ale prezentului, nevoia de a dezvolta infrastructura națională este mai acută ca oricând. Fără drumuri rapide și o infrastructură eficientă, România nu își poate atinge…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading