Connect with us

Eveniment

Sibiu: Ateliere dedicate copiilor, în cadrul ediției din acest an a proiectului „Susținem identități, creăm comunități”

Publicat



sursa foto: Facebook / Primăria Municipiului Sibiu

Mai multe ateliere pentru copii vor începe luni, 21 august 2023, în cadrul proiectului „Susținem identități, creăm comunități”, în Sibiu.

Potrivit Primăriei Municipiului Sibiu, încă o serie de ateliere dedicate celor mici încep luni, 21 august, în cadrul ediției din acest an a proiectului „Susținem identități, creăm comunități”, cofinanțat pentru al cincilea an de Primăria Sibiu prin Agenda Comunității.

Inițiativa se adresează în primul rând copiilor din familiile defavorizate, scopul principal fiind acela de a le deschide micuților noi perspective și de a susține integrarea lor socială.

„Până în 3 septembrie, copiii se pot bucura de activități interesante în cadrul atelierelor de fierărie, prelucrarea lutului, realizarea de bijuterii din cupru, imprimare pe pânză, gastronomie și cofetărie.

Acestea se desfășoară în Piața Huet, de luni până joi, în intervalul orar 9.30-13.30 .

Susținem identități, creăm comunități este un proiect organizat de Asociația Casa Calfelor”, se mai arată în postarea pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Sibiu.


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

UPDATE. Incendiu de apartament pe strada Aurel Vlaicu din Cluj-Napoca. Intervenția pompierilor. Cauza incendiului

Publicat

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin sâmbătă dimineață pentru a stinge un incendiu care a izbucnit în apartamentul unui bloc situat pe strada Aurel Vlaicu.

”Mai exact, flăcările se…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Incendiu de apartament pe strada Aurel Vlaicu din Cluj-Napoca. Intervenția pompierilor

Publicat

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin sâmbătă dimineață pentru a stinge un incendiu care a izbucnit în apartamentul unui bloc situat pe strada Aurel Vlaicu.

”Mai exact, flăcările se…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Masa de Paște 2024. Rețete simple, preparate tradiționale și variante pentru cele mai delicioase feluri de mâncare, de sărbători

Publicat

Masa de Paște 2024. În Sâmbăta Mare, în majoritatea gospodăriilor se gătește pentru masa de sărbători. De la preparate tradiționale, la variante moderne de meniu, acestea sunt alese și pregătite pentru a fi servite familiei și oaspeților.

Nutriționiștii recomandă ca meniul de Paște să fie unul echilibrat, cu alternarea produselor din carne cu legumele. De exemplu, dacă se consumă drob/gușiță, sarmale, friptură, ciorba poate fi doar din legume. De asemenea, aperitivele pot fi din alimente ușoare.

Trebuie acordată atenție la cantitatea de mâncare…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Sâmbăta Mare. Ultima zi în care se mai fac pregătiri pentru Paşte 2024. Semnificații religioase, obiceiuri, tradiții, superstiții

Publicat

Sâmbăta Mare este ultima zi în care se mai fac pregătiri pentru Paște 2024. Din punct de vedere religios, se comemorează ziua în care Iisus a fost pus în mormânt. Este ultima zi din Postul Paștelui și Săptămâna Patimilor.

Gospodinele pregătesc mâncarea pentru masa de sărbători şi fac ultimele retuşuri prin casă. 

Seara, credincioșii merg la biserică pentru a participa la slujba de Înviere.

Sâmbăta Mare. Semnificații pentru credincioși

În Sâmbăta Mare, se prăznuiește îngroparea Mântuitorului și pogorarea Sa la iad. Sâmbăta Mare este o…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe