Connect with us

Eveniment

Sibiu: Bărbat reținut pentru mai multe infracțiuni de furt. A sustras mai multe telefoane mobile și haine din magazine

PublicatUn bărbat în vârstă de 32 de ani, cu domiciliul în Șura Mare, a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore de către polițiștii de investigații criminale, în urma cercetărilor legate de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat. Această acțiune intervine în contextul unei serii de furturi petrecute în perioada 13 – 26 iulie în municipiul Sibiu, unde angajații magazinelor au fost victimele unor astfel de incidente.

Reținut pentru 24 de Ore: Bărbatul de 32 de Ani Domiciliat în Șura Mare

În intervalul menționat, Poliția Municipiului Sibiu a primit un total de cinci plângeri penale, înregistrate ca urmare a infracțiunilor de furt. Printre acestea, s-au remarcat două cazuri de furt de telefoane mobile și trei cazuri de furt din magazine. Angajații magazinelor au semnalat prejudicii sub forma furtului de telefoane mobile sau articole vestimentare.

Serie de furturi în Sibiu: Telefoane mobile și articole vestimentare

Echipa de polițiști de la Biroul Investigații Criminale Sibiu a derulat o serie de activități specifice pentru a identifica persoana sau persoanele responsabile de aceste infracțiuni. Prin eforturile lor și administrarea riguroasă a probatoriului, aceștia au identificat și reținut un bărbat în vârstă de 32 de ani, domiciliat în Șura Mare.

Poliția continuă să aducă probe la dosar

Bărbatul reținut este acum subiectul unei cercetări penale în legătură cu săvârșirea infracțiunilor de furt calificat în formă continuată.

În ziua curentă, se așteaptă ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, cu o propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și de luare a măsurilor preventive adecvate.

Investigațiile în acest dosar sunt departe de a se încheia. Poliția va continua să adune probe și informații pentru a aduce claritate asupra cazului și pentru a identifica, dacă există, eventuale complicități sau alte detalii relevante.

În concluzie, reținerea bărbatului domiciliat în Șura Mare în urma acestor infracțiuni de furt marchează un pas important în demersurile autorităților pentru a aduce responsabilii în fața justiției.

Investigarea continuă în vederea identificării tuturor detaliilor și stabilirii răspunderii pe deplin.


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

CTP Cluj: Se MODIFICĂ traseele unor mijloace de transport public în acest weekend cu ocazia unor evenimente la Cluj Arena

Publicat

CTP Cluj anunță modificarea unor trasee ale mijloacelor de transport public în zilele de 15 și 16 iunie, cu ocazia unor evenimente la Cluj Arena.

„Pentru buna desfasurare a evenimentelor publice culturale care vor…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Ce pedeapsă a primit un șofer din Alba Iulia care a accidentat o femeie pe o trecere de pietoni. Decizie dată după patru ani

Publicat

trecere de pietoni

Un bărbat din Alba Iulia, condamnat după ce a produs un accident rutier în urmă cu patru ani. Accesta în timp ce conducea o mașină a lovit o femeie pe o trecere de pietoni, din Sebeș. 

Accidentul s-a petrcut pe strada Dorin Pavel din Sebeș. Pe atunci șoferul avea 39 de ani, iar victima 59 de ani. O primă decizie a...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

CTP Cluj: Se ADAPTEAZĂ orarele de circulație ale unor linii pe perioada Sports Festival și TIFF

Publicat

Două mari evenimente culturale și sportive au loc în aceste zile la Cluj-Napoca, TIFF și Sports Festival, iar noi adaptăm programele de circulație pentru a facilita deplasările spre și dinspre aceste evenimente, anunță CTP…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

RESTRICȚII de circulație la Cluj cu ocazia Sports Festival 2024 și TIFF.23

Publicat

Primăria Cluj-Napoca anunță instituirea unor restricții de circulație în oraș cu ocazia Sports Festival 2024 și TIFF.23.

„Pentru buna desfășurare a evenimentului ”The Power of Sports – Sports Festival”…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe