Connect with us

Eveniment

Sibiu: Bărbat reținut pentru mai multe infracțiuni de furt. A sustras mai multe telefoane mobile și haine din magazine

Publicat


Un bărbat în vârstă de 32 de ani, cu domiciliul în Șura Mare, a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore de către polițiștii de investigații criminale, în urma cercetărilor legate de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat. Această acțiune intervine în contextul unei serii de furturi petrecute în perioada 13 – 26 iulie în municipiul Sibiu, unde angajații magazinelor au fost victimele unor astfel de incidente.

Reținut pentru 24 de Ore: Bărbatul de 32 de Ani Domiciliat în Șura Mare

În intervalul menționat, Poliția Municipiului Sibiu a primit un total de cinci plângeri penale, înregistrate ca urmare a infracțiunilor de furt. Printre acestea, s-au remarcat două cazuri de furt de telefoane mobile și trei cazuri de furt din magazine. Angajații magazinelor au semnalat prejudicii sub forma furtului de telefoane mobile sau articole vestimentare.

Serie de furturi în Sibiu: Telefoane mobile și articole vestimentare

Echipa de polițiști de la Biroul Investigații Criminale Sibiu a derulat o serie de activități specifice pentru a identifica persoana sau persoanele responsabile de aceste infracțiuni. Prin eforturile lor și administrarea riguroasă a probatoriului, aceștia au identificat și reținut un bărbat în vârstă de 32 de ani, domiciliat în Șura Mare.

Poliția continuă să aducă probe la dosar

Bărbatul reținut este acum subiectul unei cercetări penale în legătură cu săvârșirea infracțiunilor de furt calificat în formă continuată.

În ziua curentă, se așteaptă ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, cu o propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și de luare a măsurilor preventive adecvate.

Investigațiile în acest dosar sunt departe de a se încheia. Poliția va continua să adune probe și informații pentru a aduce claritate asupra cazului și pentru a identifica, dacă există, eventuale complicități sau alte detalii relevante.

În concluzie, reținerea bărbatului domiciliat în Șura Mare în urma acestor infracțiuni de furt marchează un pas important în demersurile autorităților pentru a aduce responsabilii în fața justiției.

Investigarea continuă în vederea identificării tuturor detaliilor și stabilirii răspunderii pe deplin.


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Medicul Radu Vieru: Noul spital de cardiologie intervențională și relocarea oncologiei, lucruri certe. Comunicat PNL Alba

Publicat

”În calitate de medic, dar și de membru al PNL, vreau sa infirm categoric ceea ce a apărut în spațiul public, și anume că noul spital de cardiologie intervențională și relocarea oncologiei nu se va face.

Singurul lucru care se modifică este sursa de finanțare, adică Banca Europeană de Investiții. Sunt în permanent contact atât eu, cât și conducerea Spitalului Județean de Urgență Alba, cu dl. deputat Florin Roman.

Dânsul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Eveniment

Hunedoara: Protest la Penitenciarul Deva. Care sunt nemulțumirile protestatarilor

Publicat

Aproximativ o sută de angajați ai Penitenciarului Deva au organizat joi dimineața un protest în fața sediului instituției. Motivele protestului includ nemulțumirea față de deficitul de personal, neimplementarea Legii salarizării unitare și lipsa actualizării drepturilor personalului din penitenciare.

Sindicaliştii susţin că la Penitenciarul Deva lipsa personalului impune efectuarea de ore suplimentare neplătite, liderii sindicali din cadrul instituţiei de detenţie apreciind că deficitul de personal de pază ar fi de circa 30%.

„Numărul de ore lucrate maxim admis la Penitenciarul Deva este atins din data de 25 ale lunii, după care se recurge la ore suplimentare, însă acestea nu sunt plătite şi se acumulează de la o lună la alta.

Deficitul de personal la Penitenciarul Deva este de circa 30%, iar vechiul stat de organizare nu mai este realist, ceea ce duce la vulnerabilităţi în sistem”, a declarat, pentru AGERPRES, preşedintele Sindicatului Independent „Vulturul”, de la Penitenciarul Deva, Nicolae Grosu.

Totodată, sindicaliştii au solicitat aplicarea, în integralitate, a prevederilor Legii salarizării pentru sectorul de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională şi exceptarea penitenciarelor de la aplicarea principiilor din ceea ce au numit „Legea austerităţii”, apreciind că actul normativ va duce la disfuncţionalităţi în sistem.

La protestul poliţiştilor de penitenciare de la Deva au luat parte sindicalişti care au ieşit din schimbul de noapte, angajaţi aflaţi în timpul liber sau personal a cărui prezenţă nu a pus în pericol paza deţinuţilor. Aceasta a fost efectuată cu personalul care a intrat în tura de dimineaţă, a menţionat liderul sindical.

Potrivit acestuia, seria protestelor din penitenciare va continua. Agerpres

Citește mai departe

Cluj

Emil Boc: În zece ani, numărul elevilor și preșcolarilor a crescut la Cluj-Napoca cu 10.000. Se construiesc încă două școli

Publicat

Orașul Cluj-Napoca nu a crescut ca populație în ultimii 10 ani, potrivit ultimului recensământ, însă alte localități din Zona Metropolitană, cum ar fi Floreștiul, au „câștigat” locuitori.

Astfel se…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Primarul Sebeșului – întâlnire cu ministrul dezvoltării pentru a susține proiectele de infrastructură din Programul „A. Saligny”

Publicat

Comunicat de presă: În data de 19 septembrie 2023, la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației din București, primarul Municipiului Sebeș, Dorin Nistor, a avut o întâlnire cu ministrul Adrian Ioan Veștea, prilej cu care s-a discutat despre investițiile pentru care Sebeșul a obținut finanțări nerambursabile prin intermediul ministerului.

Astfel, prin Programul Național de Investiții „Anghel…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe