Connect with us

Eveniment

Sibiu Bike Show – Expoziție inedită pentru pasionații de motociclete

Publicat


Pasionaţii de motociclism şi nu numai sunt invitaţi începând de duminică, 14 mai, la centrul comercial de lângă Gara din Sibiu, la o expoziţie inedită, Sibiu Bike Show la Promenada Mall, unde pot fi văzute mai multe motociclete personalizate, dar şi clasice, unele fiind construite de la zero, au anunţat organizatorii.

Vernisajul Sibiu Bike Show de la Promenada Mall are loc duminică, ora 17,00. La vernisaj vor fi prezenţi printre alţii, doi pasionaţi de motociclete: Ovidiu Popârţan, organizatorul Transilvania Tatttoo Expo, şi Andy Fazekas, unul din organizatorii Red Bull Romaniacs.

Sibiu Bike Show Promenada Mall are loc în avanpremiera Transilvania Tattoo Expo, convenţia internaţională de tatuaje de la Sibiu, ajunsă la ediţia a 11-a, la care sunt aşteptaţi artişti de pe trei continente.

Motociclismul este un fenomen complex care pentru mulţi devine un mod de viaţă

”La eveniment vor fi expuse motociclete unice, construite de la zero sau restaurate, customizate, transformate şi accesorizate de oameni pasionaţi, entuziaşti, fanatici dedicaţi armăsarilor din oţel, care au reuşit prin multă muncă, perseverenţă şi pasiune dusă la extrem, să reînvie din mormane de fier vechi motociclete clasice care au scris istoria la vremea lor sau să transforme motociclete de serie în adevărate bijuterii pe două roţi sau chiar să construiască de la zero motocicleta visată”, a declarat artistul Ovidiu Popârţan.

Vizitatorii au ocazia nu doar să afle povestea motocicletelor expuse, dar şi să voteze motocicleta favorite pe pagina de Facebook a evenimentului. Premierea va avea loc la Transilvania Tattoo Expo, care va avea loc în zilele de 26, 27 şi 28 mai la Sala Thalia.

La Transilvania Tattoo Expo o să fie prezent şi Heiko din Germania, artistul tatuator care va prezenta la Sala Thalia uimitorul său turneu mondial, care a însemnat o călătorie de 952 de zile pe motocicletă. Heiko este aşteptat la Sibiu cu motocicleta cu care a călătorit în jurul lumii.

Transilvania Tattoo Expo este prima convenţie internaţionale de tatuaje din România, care, în 26 mai, revine cu prima ediţie de după pandemie. În premieră, ediţia din acest an va fi promovată pe Netflix, de celebrul jurnalist britanic Charlie Ottley, care va fi prezent la Sibiu.

Preţul unui bilet la Transilvania Tattoo Expo este de 15 lei pentru o zi, iar abonamentul este de 35 de lei. Acestea se pot cumpăra de la Sala Thalia sau de pe iabilet.ro.

Agerpres

sursa foto: Sibiu Bike Show


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

„Săptămâna Verde” la Liceul cu Program Sportiv „Florin Fleșeriu” Sebeș: Activități de grădinărit și învățare practică

Publicat

„Săptămâna Verde” la Liceul cu Program Sportiv „Florin Fleșeriu” Sebeș. Copiii s-au implicat în activități de grădinărit și au învățat practic din ce este compus solul. 

Elevii de la Liceul cu Program Sportiv „Florin Fleseriu” Sebeș au realizat un proiect inedit numit „Grădina Comunitară”, în care fiecare s-a implicat în aranjament și design ambiental.

Prima activitate a constat în reconstituirea într-un…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO: Cum a început să joace șah Vlad Stan, micul șahist din Câmpeni. A fost surpriza Campionatului Național de ”Dezlegări”

Publicat

Pe o tablă de șah, în studioul alba24.ro, Vlad Stan a rezolvat un studiu la șah-dezlegări. Și-a sacrificat toate piesele de pe tablă pentru a duce regele într-o poziție în care nu poate fi mutat. Un studiu simplu din câte se pare pentru un șahist, doar că Vlad are șapte ani. 

Are șapte ani este în clasa I, elev în Câmpeni și mai nou, medaliat cu aur la Campionatul Național de Șah pentru juniori. A obținut medalia de aur la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Fermele mici vor fi exceptate de la controale şi sancţiuni pentru nerespectarea unor norme europene. Măsură în Parlamentul UE

Publicat

Fermele mici vor fi exceptate de la controale şi sancţiuni pentru nerespectarea unor norme europene. Măsura, aprobată de parlamentarii europeni, mai trebuie să treacă de Comisie, însă aceasta va fi o formatitate pentru că există un consens pe ea. 

Parlamentarii europeni au aprobat o revizuire a politicii agricole comune (PAC) pentru a uşura sarcina administrativă pentru fermierii din UE.

La vot au fost 425 voturi „pentru”, 130…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO ȘTIREA TA: Accident într-un sens giratoriu din Alba Iulia. Două mașini implicate: una s-a oprit în cărămizi

Publicat

Un accident de circulație s-a produs miercuri, în jurul orei 20:00, în Alba Iulia. Două mașini s-au tamponat în sensul giratoriu de la intersecția Străzii Moților cu Strada Doinei. 

Una dintre mașini s-a oprit în cărămizile din mijlocul sensului giratoriu.

Potrivit unui cititor Alba24, traficul a fost perturbat pentru o perioadă de timp, însă a fost reluat rapid.

Nu s-au înregistrat victime, însă mașinile au suferit…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe