Connect with us

Eveniment

Sibiu: Licitaţie cu tricouri ale unor sportivi celebri pentru a strânge fonduri destinate copiilor cu autism

Publicat



Asociaţia „Sfântul Casian” din municipiul Mediaş organizează vineri, de Ziua Internaţională de conştientizare a autismului, o licitaţie de strângere de fonduri pentru copiii autişti, prin vânzarea de tricouri care au aparţinut unor sportivi celebri.

„Aşa cum am promis, astăzi, 2 aprilie, de Ziua Internaţională a conştientizării autismului, are loc vânzarea de obiecte semnate de sportivii României şi nu numai. Prin intermediul acestei campanii, dorim să ajutăm copiii diagnosticaţi cu autism, din zona de nord a judeţului Sibiu. Viitorul copiilor este în mâinile noastre, iar aceasta este o mare responsabilitate. Alege să cumperi un tricou, semnat de idolul tău din lumea sportului şi în acelaşi timp, să oferi şansa unui copil cu autism la o viaţă normală. Călătoria unui copil diagnosticat cu autism este grea, dar plină de satisfacţii. Nu se poate nega faptul că aceşti copii, unii de vârste foarte fragede, deţin cheia viitorului tuturor. Astfel, pentru a vă menţine motivaţi, oferim spre vânzare articole sportive, semnate de nume mari ale sportului românesc. În cazul în care sunteţi interesaţi de obiectele supuse licitaţiei, vă rugăm să sunaţi la numărul de telefon: 0745.562.541 (persoană de contact: Adrian Barna) sau scrieţi un mesaj în dreptul obiectului pentru care doriţi să licitaţi. Vă mulţumim!”, este mesajul asociaţiei din Mediaş.

 

Preşedintele Asociaţiei „Sfântul Casian” din municipiul Mediaş, Adrian Barna, a precizat vineri, pentru AGERPRES, că în prezent aici sunt 16 copii autişti care beneficiază de terapie, însă alţi nouă se află pe lista de aşteptare.

Cei care doresc să ajute această asociaţie şi sunt iubitori ai sportului pot licita, spre exemplu, un tricou de joc semnat de fotbalistul Koke (Atletico Madrid sezonul 2020), fostul internaţional Dan Petrescu (un tricou pe care l-a purtat la echipa naţională), handbalista Cristina Neagu (CSM Bucureşti sezon 2021) sau o minge UEFA Europa League sezon 2021 CFR Cluj, dar şi alte obiecte cu autografele sportivilor. AGERPRES / (AS – autor: Isabela Paulescu, editor: Marius Frăţilă, editor online: Simona Aruştei)

 

Sursa foto: Sfântul Casian Medias Asociatie / facebook.com

Agerpres


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Reacția lui Voicu Paul după ce a plecat din PNL la PSD Alba Iulia: ”Sunt un traseist”. Cum își motivează decizia

Publicat

Voicu Paul a reacționat duminică 28 aprilie, după ce a fost făcut anunțul că a plecat din PNL spre PSD Alba Iulia. Fiind unul dintre cei mai vechi oameni din PNL Alba Iulia, Voicu Paul a ținut să își motiveze alegerea, printr-o postare pe Facebook. 

Acesta a spus că dacă este să aibe o etichetă de traseist, o va purta ”pentru ca orașului să îi fie bine”.

Însă a pus plecarea sa pe baza rupturii din PNL la momentul plecării lui Gabriel Pleșa în USR. De alfel, Voicu Și Pleșa au fost contra candidați la alegerile 2020.

Acum acesta a spus că se…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Fotolii de masaj pe Aeroportul ”Avram Iancu” Cluj. Licitație pentru închirierea spațiilor

Publicat

Aeroportul ”Avram Iancu” Cluj organizează la jumătatea lunii mai o licitație publică pentru închirierea de spații comerciale destinate amplasării unor fotolii pentru masaj.

Reprezentanții aeroportului au…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Muncitor la Schitul de la Găbut, bătut cu bestialitate pentru că pescuia. Agresorii, condamnați la închisoare cu executare

Publicat

Trei bărbați care au bătut crunt un muncitor ce pescuia într-o baltă de lângă Schitul de la Găbut, au fost condamnați penal. Aceștia au fost judecați și condamnați pentru tentativă de omor. 

O pedeapsă a venit din partea magistraților Tribunalului Alba, în data de 18 aprilie 2024. Este vorba despre o faptă produsă în urmă cu mai mulți ani, în septembrie 2022.

Victima celor trei a fost un muncitor, care pescuia pe o baltă din apropierea locului în care era cazat. Deși nu prezenta vreun pericol, muncitorul a fost bătut până când i-a fost ruptă…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

O femeie din Alba care a mers la un schimb valutar a fost cercetată penal timp de un an. Putea să scape de dosar în doar zece zile

Publicat

O femeie din Alba care a mers la un schimb valutar a fost cercetată penal un an. Motivul? A primit prea mulți bani, dintr-o eroare a casierei. Însă, dacă restituia banii nu mai ajungea în atenția poliției. Avea la dispoziție zece zile pentru a face acest lucru. 

Drept urmare, timp de un an a fost cercetată penal de anchetatorii din Blaj.

În data de 18 aprilie 2024, procurorii au cerut ca dosarul să fie închis, iar judecătorii au trebuit să ia o decizie.

Este vorba despre o faptă minoră care s-a petrecut în data de 25 mai 2023. Însă, aceasta a fost…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe