Connect with us

Eveniment

Sibiu: Opt persoane reținute într-un dosar cu prejudiciu de 800.000 euro. Mică parte din sumă a fost recuperată

Publicat



sursa foto: Politia Română

Opt persoane au fost reţinute şi 77.000 de euro au fost recuperaţi în bani şi bunuri, în dosarul cu un prejudiciu de 800.000 de euro, anunţă Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.

„În continuarea cercetărilor efectuate în cauza penală privind săvârşirea infracţiunilor de delapidare, acces ilegal la un sistem informatic, fals informatic, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals, furt calificat şi furt, la data de 17 mai, mai multe persoane au fost reţinute.

Reamintim faptul că, în dimineaţa zilei de 17 mai, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu – Poliţia Municipiului Sibiu au efectuat 6 percheziţii, în judeţele Sibiu şi Argeş, la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea mai multor infracţiuni.

În urma percheziţiilor efectuate, a fost ridicată suma de 42.000 de euro şi au fost recuperate bunuri în valoare de 35.000 de euro.

Poliţiştii sibieni au audiat 16 persoane, iar ca urmare a administrării probatoriului în cauză, a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de 8 persoane, dintre care 7 bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 28 şi 56 de ani, domiciliate în judeţele Sibiu şi Argeş”, se arată în comunicatul IPJ Sibiu.

Prejudiciul de 800.000 de euro a fost realizat în perioada 2020 – 2023, când mai multe persoane, în diferite relaţii profesionale cu un agent economic, ar fi sustras produse din stocul acestuia, potrivit IPJ Sibiu.

Agerpres


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Un bărbat din Alba a fugit pe geam în timp ce polițiștii îi percheziționau casa. Motivul pentru care a plecat la București

Publicat

Un furt i-a adus unui bărbat din Alba o condamnare la aproape doi ani de la comiterea faptei. O pedeapsă a fost dată de magistrații Judecătoriei Alba, în data de 19 iulie 2024. 

A sarit geamul, a fugit în pădure unde a stat până a venit seara. A doua zi a...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Timișul a depășit Clujul la salarii și se apropie de București, în 2024. Creșterea, impulsionată de industrie și sectorul IT

Publicat

Salariile din județul Timiș le-au depășit, în aprilie 2024, pe cele din Cluj, devenind al doilea județ din România în ceea ce privește veniturile. Industria și IT-ul, motorul creșterii.

Clujul a fost depășit…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Restricții de circulație pe A1 Sibiu-Sebeș și pe alte tronsoane de autostradă. Unde se fac lucrări de reparații

Publicat

CNAIR a anunțat restricții de circulație pentru vineri, 26 iulie, pe A1 Sibiu – Sebeș și pe alte segmente de autostradă din țară. Se fac lucrări în mai multe zone.

Restricții de circulație 26 iulie

  • A1 Cristian (Sibiu) – km 262+500 – 263+500, până la ora 20.00 – lucrări de reparații la partea carosabilă; banda de vehicule lente de pe calea 1 (sens Sibiu-Deva) este restricționată
  • A1...
Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Pescăruș rănit, „naufragiat” într-o locuință din Mărăști. A fost salvat de jandarmi și dus la USAMV

Publicat

Un pescăruș rănit s-a adăpostit într-o locuință din cartierul Mărăști. A fost salvat de jandarmi și dus la Urgențe, la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară.

Un pescăruș rănit a fost…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe
Publicitate