Connect with us

Eveniment

Sibiu: Trei arestări în cazul furtului de piese auto de 800.000 de euro. Alte 10 persoane sunt cercetate

Publicatfotografie cu caracter ilustrativ

Una dintre persoanele implicate în furtul de piese auto în valoare de 800.000 de euro de la o companie sibiană a fost arestată preventiv, în timp ce alte două au primit măsura arestului la domiciliu. În acest caz, alte 10 persoane sunt supuse cercetărilor. Individul responsabil de transportul pieselor furate în județul Argeș a fost plasat sub control judiciar.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu cu propunere de arestare preventivă a 3 indivizi cercetaţi pentru delapidare cu consecinţe deosebit de grave, furt calificat, acces ilegal la un sistem de informaţii, fals informatic, informează prim-procuror adjunct Ruginosu Mihaela, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Conform probatoriului, începând cu luna aprilie a anului 2020, inculpaţii, angajaţi în cadrul SC NTN-SNR Rulmenți SRL, au furat în mod repetat rulmenţi aflaţi în proprietatea societăţii la care lucrau.

Doi dintre indivizi, dintre care unul având atribuţii de gestiune a bunurilor, au beneficiat de complicitatea celui de-al treilea, o femeie din judeţul Argeş, care le asigura valorificarea bunurilor furate.

Prejudiciul total este estimat în prezent la suma de 800.000 euro.

Sunt cercetate şi alte 10 persoane implicate în activitate, urmărite penal pentru delapidare, furt, furt calificat, fals în înscrisuri sub semnătură privată, în forma autoratului, complicităţii sau instigării.

O persoană a fost arestată preventiv în acest caz, iar două sunt în arest la domiciliu. De asemenea, un individ care transporta bunurile furate în Argeș a primit control judiciar.

(sursa: Mediafax)


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Adrian Axinia (AUR): Se pregătește o FRAUDĂ masivă la prezidențiale

Publicat

Adrian Axinia, deputat AUR, a atras atenția, în cadrul unei declarații susținută la Bruxelles, asupra numărului uriaș de voturi declarate nule atât la alegerile europarlamentare, cât și la cele locale.

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

VIDEO. Emil Boc, după ploaia torențială din Cluj-Napoca: Sunt 2 alunecări de teren, pe strada Uliului și pe strada Govora

Publicat

Primarul Emil Boc s-a aflat, joi seara, pe străzile inundate ale municipiului Cluj-Napoca și a făcut un bilanț al situației, edilul spunând că au fost niște inundații cum nu au fost în ultimii ani.

”Până…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

FOTO. „Armenii, prietenii mei”: Lansare de carte la Cluj-Napoca a autorului Karen Sebesi

Publicat

Lansarea cărții „Armenii, prietenii mei” de Karen Sebesi a avut loc joi seară la Muzeul de Artă din Cluj, în cadrul festivalului ROCADE.

La eveniment au participat, printre alții, Varujan Vosganian,…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

VIDEO: Canale navigabile de „mobilitate urbană” la Alba Iulia, după o ploaie torențială. Probleme și în alte zone din județ

Publicat

O ploaie torențială care s-a abătut joi seara peste municipiul Alba Iulia a transformat unele artere proaspăt modernizate în adevărate canale navigabile.

Și noile stații de autobuz au fost inundate, astfel că cetățenii care așteptau transportul public în comun au fost…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe