Connect with us

Eveniment

Sibiu: Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1; nicio persoană nu este rănită

Publicat



Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc marţi dimineaţa, pe autostrada A1, între Sebeş şi Sibiu, însă călătorii au reuşit să coboare la timp şi nicio persoană nu este rănită, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu.

„Incendiu autocar pe autostrada A1, km 276, sensul de mers Sebeş – Sibiu, fără victime. În jurul orei 5,00, pompierii militari din cadrul Staţiei Miercurea Sibiului şi Punctului de lucru Sălişte au fost solicitaţi să intervină de urgenţă pe autostrada A1, km 276, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un autocar ce transporta circa 44 de pasageri. La faţa locului s-au mobilizat 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, precum şi un echipaj SMURD. Pasagerii s-au autoevacuat înainte de sosirea forţelor”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina.

 

Sursa foto: ISU Sibiu


 

Potrivit sursei citate, autocarul care venea din Franţa a ars în totalitate, din cauza unui scurtcircuit electric.

„La faţa locului, incendiul se manifesta generalizat la întreg autocarul. A ars autocarul în totalitate, iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric. A fost salvată remorca acestuia, care conţinea bagajele pasagerilor. Din informaţiile primite de la faţa locului, autocarul se întorcea din Franţa”, a precizat Alina Voina.

Timp de o oră, traficul pe A1 a fost blocat pe un sens de mers. AGERPRES/(AS – autor: Isabela Paulescu, editor: Andreea Rotaru, editor online: Anda Badea)

Agerpres


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

17 septembrie: Ziua Internațională a Siguranței Pacienților

Publicat

17 septembrie: Ziua Internațională a Siguranței Pacienților este o inițiativă globală marcată anual la această dată și organizată de Organizația Mondială a Sănătății (OMS).

Aceasta are scopul de a crește gradul de conștientizare cu privire la importanța siguranței pacienților în cadrul sistemelor de sănătate și de a promova măsuri care să prevină erorile medicale și incidentele care afectează siguranța celor care beneficiază de îngrijiri.

Context:

  • A fost stabilită oficial în 2019, ca…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

VIDEO. George Simion: „Se poate să construim la 35.000 de euro!”

Publicat

Președintele AUR, George Simion, a prezentat luni, în satul Brăniștari, comuna Călugăreni, din județul Giurgiu, casa construită în 12 zile pentru o familie de oameni amărâți cărora le-a ars locuința într-un…
Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Dan Tanasă (AUR): ”Amnezia candidaților la prezidențiale, boală grea pentru Ciolacu, Geoană și Ciucă!”

Publicat

“Campania pentru alegerile prezidențiale ar trebui să scoată ce e mai bun din candidați. Doar că, atunci când mă uit la candidații PSD, PNL și la independentul de carton Geoană, parcă au intrat într-o transă, într-o…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Rapid – „U” Cluj, 0-2. Cam așa arată „farmecul vieții”… de U-ist

Publicat

Universitatea Cluj a jucat cu Rapid, luni seara în Giulești, un meci din etapa a 9-a a Superligii de fotbal. Clujenii erau lideri cu 18 puncte în timp ce bucureștenii ocupau locul 11 cu 9 puncte. După un joc aproape perfect,…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe
Publicitate