Connect with us

Eveniment

Sibiul e în scenariul galben – Nu toți elevii se întorc la școală pe 8 februarie

Publicat



Klaus Iohannis a anunțat, marți, că majoritatea elevilor din România se întorc, începând cu data de 8 februarie, fizic la școală. Redeschiderea unităților de învățământ este însă condiționată de rata de infectare din fiecare localitate în parte. Deocamdată, municipiul Sibiu se află în scenariul galben, ceea ce înseamnă că nu toți copiii se reîntorc în bănci.

Rata de incidență cumulată în municipiul Sibiu este 1,44 cazuri de infectare cu noul coronavirus la mia de locuitori, potrivit statisticii Prefecturii Sibiu. Fiindcă rata nu este foarte scăzută, școlile din Sibiu se vor redeschide, însă nu toți elevii se reîntorc în bănci începând cu data de 8 februarie.

Școlile funcționează în baza a trei scenarii

Președintele…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Georgiana Teodorescu (AUR): Viziunea prezidențiabilei Elena Lasconi cu privire la românii din diaspora: sunt TRĂDĂTORI

Publicat

“Timp de aproape opt ani, USR i-a păcălit pe românii din diaspora că le apără interesele, că sunt preocupați de problemele cu care se confruntă. Abia acum își dau arama pe față, odată cu candidatura Elenei Lasconi….

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Pensionarii vor putea obține GRATUIT adeverințele de muncă de la firmele de arhivare. Documentele sunt necesare la recalculare

Publicat

O parte dintre pensionari vor putea să obţină gratuit adeverinţele de muncă de la firmele de arhivare, potrivit unui proiect de lege care urmează să fie aprobat în Parlament.

În prezent obținerea actelor care atestă anii lucrați la diverse firme îi costă acum chiar și mii de lei pe pensionari, mai ales că acestea sunt necesare pentru a doua recalculare.

Potrivit profit.ro pensionarii cu pensii de până la 3.000 lei vor putea deconta integral, la Agenția Națională pentru Plății și Inspecție Socială,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Șofer clujean de 49 de ani, REȚINUT pentru că a condus BĂUT și a provocat un accident

Publicat

Un șofer clujean de 49 de ani a fost reținut de polițiști pentru că a condus băut și a provocat un accident. Marți, nu a acordat prioritate unui autobuz într-un giratoriu și a intrat în el.

„În data de 17…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Accident GRAV la Cărpiniș. O persoană a rămas încarcerată după ce un autoturism a intrat într-un cap de pod

Publicat

Accident GRAV la Cărpiniș, produs miercuri seară. Reprezentanții ISU Alba au transmis că, din primele informații, o persoană ar fi rămas încarcerată. 

UPDATE: După ce au ajuns la fața locului, pompierii au constatat că este vorba despre un autoturism care a intrat într-un cap de pod.

În mașină se află o persoană încarcerată, conștientă (primele informații precizau că ar fi vorba despre o persoană inconștientă).

”Sectia de pompieri Câmpeni intrervine pentru acordarea primului ajutor medical…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate