Connect with us

Eveniment

Sibiul va avea o stație de încărcare Tesla pentru mașinile electrice

Publicat



Tesla va deschide, în prima jumătate a anului 2021, patru puncte de încărcare pentru mașinile electrice în România. Una dintre stații se face la Sibiu, notează Economica.

Potrivit listei publicate de Tesla, Timișoara va fi primul oraș ce va beneficia de o stație de încărcare rapidă până la finalul lunii martie 2021. Apoi vor urma orașele Sibiu, Pitești, dar și București, până la jumătatea anului în curs.

Intrarea în România a Tesla a fost confirmată la finalul anului trecut după ce compania a publicat anunțuri de angajare pentru poziții în cadrul showroom-ului și service-ului ce vor fi deschise în Capitală.

Tesla a publicat cinci anunțuri de angajare pentru echipa din România, iar în textul anunțurilor se anunță intrarea oficială a mărcii în țara noastră. În 2020, au fost înmatriculate 56 de automobile electrice Tesla pe piața auto din România.

Sursa: economica.net

sursa: Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Florin Piersic, transferat de la Cluj la Institutul ”Matei Balș” din București cu un avion SMURD

Publicat

Actorul Florin Piersic, internat la Institutul Inimii ”Dr. Niculae Stăncioiu” Cluj-Napoca de dinainte de Paști, este transferat, marți seara, cu un avion SMURD, la spitalul ”Matei Balș” din București, la cererea sa și a…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Bărbat găsit spânzurat într-un garaj de pe aleea Meseș din Cluj-Napoca

Publicat

Un bărbat în vârstă a fost găsit spânzurat într-un garaj de pe aleea Meseș, în a treia zi de Paști.

ISU Cluj a fost alertat marți seara cu privire la faptul că o persoană a fot găsită…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Dispută în instanță, între doi vecini din cea mai depopulată comună din Alba. Motivul: Mai multe vaci au cauzat distrugeri

Publicat

Un bărbat din Alba a fost obligat de instanță să ofere despăguburi unui vecin. Motivul: turma de vaci pe care o are a distrus curtea vecinului. S-a întâmplat în Alba, în comuna cu cel mai mic număr de locuitori: Ceru Băcăinți. 

Drept urmare păgubitul a mers în instanță și a cerut ca vecinul să plătească pentru daunele făcute. La mai bine de doi ani de la distrugerile cauzate, magistrații din Alba Iulia au dat o soluție.

Mai exact, în data de 25 aprilie 2024, au dat o decizie în primă instanță. Vecinul care și-a lăsat nesupravegheate vacile, va fi…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

VIDEO. Povestea cuibului de berze de la Vlaha. Sunt, deja, 4 pui. Cuplul Leske și Miska așteaptă și al cincilea să iasă din ou

Publicat

Cuplul de berze Leske și Miska hrănesc, deja, patru pui în cuibul din satul clujean Vlaha, fiind așteptat și al cincilea pui să spargă coaja de ou.

Gazda Arpad, care monitorizează din partea Clujbird.ro cuibul de…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe