Connect with us

Alba

Silviu Ponoran, INVALIDAT pentru un nou mandat de primar al orașului Zlatna. Decizie a judecătoriei Alba Iulia

Published

on



Judecătoria Alba Iulia a invalidat alegerea lui Silviu Ponoran în calitate de primar al orașului Zlatna. Ponoran este și candidat pe primul loc pe lista de Senat a PNL Alba, ceea ce aduce probleme liberalilor, cel puțin de imagine, la începutul campaniei electorale.

Decizia a fost pronunțată vineri, 4 octombrie. Primarul poate face apel în 2 zile, la Tribunalul Alba. Surse din rândul PNL Alba au declarat că acesta nu va fi retras de pe lista pentru Senat și că va contesta decizia.

Ponoran a câştigat prima…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Suspiciuni la Casa Verde 2024. S-ar fi folosit programe speciale pentru înscrierea rapidă: 1.100 de dosare în 40 de secunde

Published

on

Suspiciuni la Casa Verde 2024. S-ar fi folosit programe speciale și inteligența artificială pentru înscrierea rapidă. Peste 1.100 de dosare au fost înregistrate în 40 de secunde, un timp considerat de Asociația Prosumatorilor ca fiind nerealist. Paginile de social media ale prosumatorilor au fost inundate de oferte de „ajutor” contra cost, pornind de la câteva sute de lei şi ajungând la peste o mie de lei, pentru introducerea directă a datelor sau folosind extensii de browser – programe, dedicate pentru înscrierea super rapidă.


Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Comunicat PSD. Un ostaș în slujba interesului personal: Ponoran, invalidat de instanță la primărie, vrea să dezerteze la Senat

Published

on

Un ostaș în slujba interesului personal: Silviu Ponoran (PNL), invalidat de instanță pentru funcția de primar, vrea să dezerteze la Senat – comunicat de presă. 

Silviu Ponoran, invalidat de instanță din funcția de primar în urma condamnării din cauza unui conflict de interese, și-a mințit cetățenii și acum vrea să se ascundă de lege în Senatul României.

În timpul alegerilor locale din acest an, PSD Alba a atras atenția că liberalul Silviu Ponoran nu va putea să își preia mandatul de primar,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Conducere nouă la Corpul Național al Polițiștilor Alba. Ilie Ilea i-a predat ștafeta, după 21 de ani, lui Andrei Călin Frînc

Published

on

Conducere nouă la Corpul Național al Polițiștilor Alba: Adunarea generală a organizației şi-a ales consiliul teritorial.

Comisarul şef de poliţie Andrei Călin Frînc a fost ales preşedinte al organizaţiei profesionale a poliţiştilor din judeţul Alba, pentru un mandat de 4 ani.

Ca urmare a expirării mandatului organelor de conducere ale Consiliului Teritorial al Corpului Naţional al Poliţiştilor – Organizaţia Teritorială Alba, la sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

O furtună geomagnetică puternică lovește Pământul, pe 4 octombrie: Cum poate afecta organismul uman

Published

on

O furtună geomagnetică este de așteptat să lovească câmpul magnetic al Pământului în 4 octombrie. Asta după ce, la începutul lunii octombrie, Soarele a oferit un spectacol impresionant, eliberând două erupții solare majore în doar 24 de ore.

Cea mai recentă dintre ele, o erupție solară de tip X – cea mai intensă categorie – a atins punctul maxim pe 1 octombrie, la ora 18:20 EDT (22:20 GMT).

Conform raportului de la Spaceweather.com, erupția a fost însoțită de o ejecție coronală de masă (CME),…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement