Connect with us

Alba

Simulare Bacalaureat 2024. Ce trebuie să știe liceenii la testările de la începutul lunii martie. Modele de subiecte

Publicat


sala clasa liceu examen

Simulare Bacalaureat 2024. Elevii din clasele XII-XIII vor susține probele de simulare a examenului de Bacalaureat, la începutul lunii martie. Vor fi testări la probele scrise, similare celor din vară.

Prima probă, cea la Română, va fi în 4 martie. Rezultatele vor fi comunicate elevilor în 15 martie. Acestea vor fi anonimizate și nu se trec în catalog.

Însă sesiunea de simulare a examenului oferă oportunitatea elevilor de a se…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

VIDEO: Lucrări spectaculoase pe DN67C Transalpina, în zona Tău. Se pune în siguranță peretele de stâncă

Publicat

Pe drumul național DN 67C – Transalpina, în zona în care a avut loc vineri o alunecare de teren, continuă lucrările pentru siguranța circulației rutiere. 

Reprezentanții CNAIR au publicat marți o filmare cu lucrările de rănguire a versantului, la km 102+900, în capătul lacului de acumulare Tău Bistra. Stâncile care se puteau desprinde și ajunge pe drum au fost dislocate de pe versant. 

Reamintim faptul traficul rutier pe DN…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO: Șeful RAR Alba, Nicolae Rîșteiu, despre deplasarea autolaboratoarelor mobile în județ. Grafice pentru fiecare localitate

Publicat

Șeful RAR Alba, Nicolae Rîșteiu, a spus că instituția pe care o conduce a luat legătura cu toate primăriile pentru a stabili un grafic pentru deplasarea autolaboratoarelor mobile în scopul înmatriculării vehiculelor agricole, la fața locului. 

”Stabilim un grafic de desfășurare astfel încât toți cei care solicită să fie într-un termen rezonabil rezolvați în ceea ce privește în prima fază eliberarea documentelor necesare…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Peste 270 de șoferi amendați în județul Alba, pentru viteză. Un bărbat a rămas fără permis, după ce a condus agresiv

Publicat

Peste 270 de șoferi au fost amendați de Poliția Rutieră Alba, pentru viteză neregulamentară. Polițiștii au organizat o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

Potrivit IPJ Alba, în perioada 14-18 februarie, Serviciul Rutier Alba a organizat, pe raza întregului județ, o acțiune ce a avut ca scop

  • creșterea gradului de disciplină rutieră
  • depistarea și sancționarea participanților la traficul rutier care nu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Logiscool Alba Iulia: Cursuri de programare pentru copii și adolescenți. Cum poți să mergi cu copilul la o lecție demo gratuită

Publicat

Logiscool România, lider în programe edu-tech pentru copii a început o nouă campanie de înscrieri la cursurile de programare.

Este vorba despre sesiunea de înscrieri la lectii demo și cursuri pentru semestrul de primavară la robotică, programare, AI și digital intro, destinate copiilor și adolescenților cu vârste între 7 și 14 ani. 

Cursurile Logiscool sunt interactive și utile și, mai ales, pe termen lung, le oferă elevilor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe