Connect with us

Alba

Sistem automatizat de ținte pentru trageri, în poligonul din Sebeș. O nouă licitație, lansată în SEAP

Publicat



Sistem automatizat de ținte pentru trageri, în poligonul din Sebeș. Unitatea Militară 01760 Sebeș a lansat pe 28 iunie, o nouă licitație pentru achiziția unui sistem automatizat de ținte pentru trageri cu armamentul de infanterie.  

Reamintim faptul că prima licitație, lansată în SEAP pe 19 octombrie, a fost anulată după ce au fost depuse numai oferte inacceptabile și/sau neconforme.

Potrivit caietului de sarcini,...

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

L-ați văzut? Bărbat din Poiana Vadului, DISPĂRUT de o săptămână. Este căutat de către polițiști

Publicat

Polițiștii din Alba caută un bărbat care a dispărut din Poiana Vadului, județul Alba. Persoanele care pot oferi informații care să conducă la identificarea lui sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Cetățenii pot obține certificatul de cazier judiciar gratuit și prin HUB-ul de servicii online al MAI. Care sunt pașii

Publicat

Cetățenii pot obține certificatul de cazier judiciar gratuit și prin HUB-ul de servicii online al MAI. Certificatul de cazier judiciar pentru persoanele fizice se obține de la orice subunitate de poliție în care funcționează ghișeul pentru eliberarea certificatelor de cazier judiciar. Acesta se eliberează, de regulă, pe loc sau în cel mult 3 zile lucrătoare.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Restricții de circulație pe mai multe tronsoane de autostradă din țară. Atenționări pentru șoferi

Publicat

CNAIR anunță restricții de circulație pe mai multe tronsoane de autostradă din țară. Șoferii sunt atenționați să circule cu prudență, pentru a evita evenimentele rutiere.

Citește mai departe

Alba

Șoferii vor fi amendați în baza filmărilor de pe camerele de bord sau de monitorizare a traficului. Cum se poate face o sesizare

Publicat

camera bord

Șoferii vor fi amendați în baza filmărilor de pe camerele de bord sau de monitorizare a traficului. Conducătorii auto care surprind pe camerele de bord comportamente agresive în trafic vor putea trimite înregistrările audio-video polițiștilor. Pe baza acestora, oamenii legii îi vor putea amenda pe șoferii indisciplinați, prevede o ordonanță de urgență publicată recent în Monitorul Oficial. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate