Connect with us

Eveniment

Site-ul spitalului judeţean Sibiu a inaugurat o secţiune despre îngrijirea nou-născuţilor

Publicat


Cel mai mare spital public din judeţul Sibiu, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU), a anunţat miercuri, că a inaugurat pe site-ul său o secţiune dedicată părinţilor, despre îngrijirea nou-născuţilor, cu informaţii furnizate de medicii neonatologi, informează un comunicat de presă.

„Îi invităm atât pe viitorii părinţi cât şi pe cei care au deja bucuria de a se afla deja în acest rol să acceseze site-ul spitalului, unde le-am pregătit o serie de informaţii despre ceea ce facem noi în secţiile de neonatologie, despre importanţa aparaturii, despre specificul îngrijirilor pentru fiecare nou-născut în parte, despre alimentaţie, despre ce înseamnă un copil sănătos dar şi despre problemele care pot apărea.

Prima parte a vieţii este extrem de preţioasă, unică şi starea de bine şi sănătatea copilului depind de foarte mulţi factori pe care atât personalul medical cât şi părinţii trebuie să-i cunoască.

Dar cel mai important factor, cel care ne uneşte şi ne face să acţionăm împreună este dragostea. Cu dragoste suntem alături de dumneavoastră şi facem tot ceea ce putem pentru cei mai mici dintre noi. Iar o parte din această activitate este transpusă în informaţiile de pe site.

„E nevoie de un sat ca să creşti un copil”, spune un proverb african. ‘Satul” suntem noi toţi, împreună.’, a declarat medicul şef al al Secţiei Clinice Neonatologie I a SCJU Sibiu, Maria Livia Ognean.

Informaţiile utile părinţilor sunt disponibile pe site-ul SCJU Sibiu şi pot fi accesate din meniul Informaţii Pacienţi – Informaţii pentru părinţi.

Agerpres


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Când susțin BACALAUREATUL olimpicii și sportivii de performanță de clasa a XII-a

Publicat

Absolvenţii de liceu participanţi la loturile olimpice şi la competiţiile sportive şi artistice internaţionale vor începe sesiunea specială a examenului de Bacalaureat pe 15 mai cu proba la Limba şi literatura maternă, probă care va fi susţinută de elevii aparţinând minorităţilor naţionale, potrivit calendarului aprobat de ministrul Educaţiei, scrie Alba24.ro.

Înscrierea candidaţilor pentru susţinerea sesiunii speciale se va face în zilele de 11 şi 12 mai.

Calendar

Proba obligatorie a profilului este programată pe 16 mai , iar cea la alegere a profilului şi specializării o zi mai târziu, pe 17 mai.

Următoarea probă – Limba şi…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Clujeni, nu uitați! Trasee DEVIATE pentru transportul în comun în zona Cluj Arena din cauza Maratonului Wizz Air

Publicat

Unele trasee ale mijloacelor de transport public vor fi deviate duminică, 2 aprilie, cu ocazia desfășurării Maratonului Internațional Cluj-Napoca 2023, anunță CTP Cluj. 

traseu maraton

„Duminică 2 aprilie 2023, în intervalul orar 05:00 – 15:00, următoarele linii de transport vor circula pe trasee deviate, după cum urmează:

Linia 9 ( str. Bucium – P-ța Gării):
TUR: Din str. Memorandumului, B-dul 21 Decembrie 1989, Piața Avram Iancu, str. Cuza Vodă, Piața Mihai Viteazul, str. Horea, Piața Gării. Se suspendă stația Central.
RETUR: Traseul rămâne neschimbat.

Ultimele articole pe cluj24

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Concert de pricesne, muzică religioasă și cultă la Cluj-Napoca. Spectacol la Muzeul Etnografic. Rafila Bărbos, invitat special

Publicat

Un concert de pricesne, muzică religioasă și cultă vaa vea loc la Cluj-Napoca în așteptarea sărbătorii Învierii Domnului. Intrarea este gratuită.

Evenimentul Confluențe Creștine este organizat de Centrul Județean Pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Cluj în parteneriat cu Muzeul Etnografic al Transilvaniei.

Concert de pricesne, muzică religioasă și cultă la Cluj-Napoca. Spectacol la Muzeul Etnografic. Rafila Bărbos, invitat special

Pe scenă vor urca orchestra Cununa Trasilvană, Mariana Morcan, Amalia Decean și Corulul „Vox lucis” al Liceului Greco-Catolic „Inochentie Micu” din Cluj-Napoca. Invitatul special este Rafila…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Jandarmeria Cluj a organizat „Cupa Mărțișorul” la PESCUIT, dedicată doamnelor și domnișoarelor. Vezi CÂȘTIGĂTOARELE

Publicat

Sâmbătă, 1 aprilie 2023, la ora 09:30, s-a dat start primei ediţii după pandemie a concursului „Cupa Mărţişor la pescuit”, un eveniment dedicat doamnelor şi domnişoarelor.

6

7


8

„La competiţie s-au prezentat 12 concurente, care au participat la toate ediţiile anterioare. Evenimentul s-a desfăşurat pe Lacul I Gheorgheni din municipiul Cluj-Napoca.

După ședința tehnică, luarea la cunoștință de instructaj, tragerea la sorți a standului, fiecare domnișoară sau doamnă și-a instalat cartierul general de luptă.

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe