Connect with us

Eveniment

Soarta elevilor din Sibiu – Școlile se redeschid, dar nu se întorc toți în bănci

Publicat



Școlile din județul Sibiu ar trebui să se redeschidă în data de 8 februarie. Întoarcerea elevilor în bănci este condiționată de rata de incidență cumulată din fiecare Unitatea Administrativ Teritorială (UAT). Dacă rata de infectare este ridicată, copiii vor rămâne acasă și vor continua să studieze din fața calculatoarelor.

Redeschiderea școlilor din județul Sibiu în data de 8 februarie depinde de rata de incidență cumulată din fiecare Unitate Administrativ Teritorială (UAT). În prezent, Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) așteaptă ordinul comun încheiat între Ministerul Educației și Ministerul Sănătății în care sunt indicate criteriile luate în calcul în vederea reîntoarcerii elevilor în sălile de curs.

Scenariile de…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Topul europarlamentarilor români din PPE. Ce activitate au avut Mircea Hava, Dan Motreanu, Rareș Bogdan și Victor Negrescu

Publicat

Topul europarlamentarilor români: Ce au făcut Mircea Hava, Dan Motreanu, Victor Negrescu și Rareș Bogdan, la Bruxelles, aflăm de pe siteul Parlamentului European.

Hava, Motreanu și Bogdan sun trei dintre europarlamentarii care au legătură cu Alba: primul a fost primar la Alba Iulia, Motreanu a fost consilier județean iar Rareș Bogdan a copilărit în județ, fiind născut la Ocna Mureș. 

Victor Negrescu este al patrulea eurodeputat cu legături în județul Alba: în prezent coordonează organizația județeană a PSD. 

Cei 33 de europarlamentari care au…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Peste 124.000 de copii din Cluj au alocații de la stat. Ce sumă au primit în luna martie

Publicat

Peste 124.000 de copii primesc alocații de la stat în județul Cluj, arată datele centralizate de Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială (ANPIS).

Județul Cluj se numără printre cele cu cele mai…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Medicii de familie pot acorda direct 7 zile de concediu medical pentru anumite boli. LISTA afecțiunilor

Publicat

​Medicii de familie pot acorda direct 7 zile de concediu medical doar pentru o serie de afecțiuni, pentru un episod de boală. Potrivit unui ordin comun al ministrului Sănătății și al președintelui Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, după cele 7 zile, concediul medical poate fi prelungit numai de medicul specialist.

Ordinul pentru modificarea Normelor de aplicare a prevederilor Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 158/2005 privind concediile și indemnizațiile de asigurări sociale de sănătate,
aprobate prin Ordinul ministrului sănătății și al…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Patru instituții primesc 800.000 kWh de energie donată de E.ON în campania Dăruiește Lumină. Cea mai mare cantitate, la Cluj

Publicat

Românii și-au demonstrat încă o dată generozitatea, implicându-se în timp record în distribuirea celor 800.000 kWh de energie donată de E.ON Energie România în cadrul campaniei „Dăruiește Lumină”, desfășurată în…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe