Connect with us

Eveniment

VIDEO: Șofer băgat în spital pentru că rula cu viteză prea mică, pe o stradă din Hunedoara. Bătăușul, reținut de polițiști

Publicat


Un șofer de 76 de ani a ajuns la spital, marți dimineață după ce a fost lovit de un alt șofer, pe motiv că bărbatul mai în vârstă mergea prea încet cu mașina. Incidentul s-a produs pe o stradă din municipiul Hunedoara, iar agresorul a fost reținut de polițiști.

UPDATE: Șofer băgat în spital pentru că rula cu viteză prea mică. Agresiunea, surprinsă de o cameră de supraveghere. Atenție, imagini cu puternic impact emoțional

Momentul în care bărbatul a fost bătut a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă. Din imagini se observă cum agresorul depăștește mașina care circula în față, se dă jos din autoturism și cu violență lovește de mai multe ori șoferul. După care pleacă, nu înainte de a lovi cu picioarele autoturismul.

Imaginile au fost postate chiar de nora bărbatului agresat, care a postat un mesaj pe pagina de Facebook:

„Socrul meu a fost bătut cu bestialitate, în trafic, pentru simplul motiv că a respectat semnele de circulație.

Nu știu încotro ne îndreptăm ca și civilizație, ca și oameni, dar ceea ce s-a petrecut astăzi m-a cutremurat. Să agresezi atât de brutal un om în vârstă, să-ți pierzi orice urmă de control pentru că cel din fața ta nu se deplasează suficient de rapid, să uiți de norme rutiere, de legi morale, de legi penale, doar pentru a te „răcori” puțin, mi se pare incalificabil.

Cred, însă, că faptele acestui neom nu vor rămâne fără repercusiuni din partea organelor abilitate și ale instanței de judecată”, scris nora bărbatului agresat.

Șofer băgat în spital pentru că rula cu viteză prea mică. Precizările IPJ Hunedoara

Potrivit IPJ Hunedoara, în data de 21 martie 2023, în jurul orei 09:25, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată despre faptul că pe o stradă din cartierul Peștișul Mare, ar fi avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate două autoturisme.

Poliţiştii rutieri care s-au deplasat la fața locului au stabilit că un bărbat de 76 de ani, din municipiul Hunedoara, în jurul orei 09:15, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Republicii, din municipiul Hunedoara, ar fi fost claxonat de șoferul unui autoturism care se deplasa în spatele său, pe motiv că rulează cu viteză prea mică.

Ulterior, după ce a parcat maşina în cartierul Peștișul Mare, bărbatul de 76 de ani a coborât din mașină pentru a merge la niște cunoștințe, iar lângă autoturismul său a parcat șoferul autoturismului care l-a claxonat, care a coborât din maşină şi l-a lovit cu pumnul în zona feței, după care a lovit portiera stânga-față a autoturismului septuagenarului cu piciorul și i-a rupt maneta ștergătoarelor.

Bărbatul de 76 de ani a fost transportat la o unitate medicală din municipiul Hunedoara în vederea unui consult medical de specialitate, iar celălalt conducător auto, în vârstă de 28 de ani, din Hunedoara, a fost identificat la scurt timp de poliţişti şi condus la sediul Poliţiei

Municipiului Hunedoara pentru audieri, pe numele său fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi distrugere.

După administrarea probatoriului, tânărul a fost reținut preventiv, pentru 24 de ore.

 


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Reținut la Cluj pentru înșelăciune. Demonta GPS-ul de pe utilaje de construcții și le închiria. Prejudiciu de sute de mii de lei

Publicat

Un bărbat din Maramureș a fost reținut de polițiștii clujeni, sub acuzația de înșelăciune.

Acesta închiria utilaje de construcții, le demonta sistemele GPS și le „dădea mai departe”, încasând bani…
Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Admitere în școlile de Poliție 2024: Au început înscrierile. Toate informațiile legate de etape și proceuri

Publicat

Admitere în școlile de Poliție 2024: În perioada aprilie – iulie 2024, se organizează o nouă sesiune de admitere în cele două unități de învățământ postliceal ale Poliției Române.

Este vorba despre Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” – Câmpina și despre Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” – Cluj-Napoca, pentru formarea agenților de poliție.

Recrutarea candidaţilor se realizează în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

VIDEO. Actorul Dorel Vișan (Gr 33 1/2) a primit titlul de Mare Maestru de Onoare al Ordinului Masonic Umaniterra Cluj-Napoca

Publicat

Actorul clujean Dorel Vișan (Gr 33 ½) a primit titlul de Mare Maestru de Onoare al Ordinului Masonic Umaniterra Cluj-Napoca în cadrul unei ceremonii în prezența a peste 30 de membri ai ordinului, eveniment înregistrat…
Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

VINOVAT de poluarea de pe Someș, un autotren parcat în spatele Sălii Polivalente Cluj-Napoca. Apele Române continuă intervenția

Publicat

Apele Române acționează, în continuare, pentru limitarea poluării de pe Someșul Mic, în Cluj-Napoca. Sursa acesteia se pare a fi un autotren parcat în spatele Sălii Polivalente.

„Specialiștii Sistemului de…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe