Connect with us

Alba

Șofer cu permis auto fals ”de Franța”, oprit în trafic de Polițiștii din Ocna Mureș. S-a ales cu dosar penal

Publicat



Polițiștii Secţiei 4 de Poliţie Rurală Ocna Mureş au oprit marți pentru control, la Cisteiu de Mureş, un autoturism, condus de un bărbat, de 32 de ani, din comuna Baciu, judeţul Cluj.

Potrivit reprezentanților IPJ Alba, bărbatul le-a prezentat polițiștilor un permis de conducere eliberat de către autoritățile din Franţa care a ridicat suspiciuni cu privire la autenticitatea sa.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Față de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și uz de fals.

Foto: Arhivă

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Comunicat Daniel Breaz: De ce susțin realegerea lui Ion Dumitrel la Președinția Consiliului Județean. Veritabil lider pentru Alba

Publicat

Daniel Breaz: Un veritabil lider pentru județul Alba: De ce susțin realegerea lui Ion Dumitrel la Președinția Consiliului Județean?

”Sunt onorat să vorbesc despre un coleg și un prieten deosebit, Ion Dumitrel, candidatul nostru la președinția Consiliului Județean Alba.

Pe Ion îl cunosc de foarte mulți ani, nu doar în calitate de coleg în PNL, ci și ca prieten și colaborator de încredere.

Am avut ocazia să lucrăm împreună la numeroase proiecte, multe dintre acestea având un impact semnificativ asupra comunității academice și asupra județului Alba. Am…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Vremea până la finalul lunii mai 2024. Fenomene meteo extreme și variații mari de temperatură. Prognoza pe 4 săptămâni

Publicat

Vremea până la finalul lunii mai 2024. După un început mai răcoros, ultima lună de primăvară va avea o revenire la temperaturi mai ridicate. Mai mult, va continua trendul de lună caldă din ultimii ani.

Din punct de vedere al precipitațiilor, va fi mai degrabă o lună mai secetoasă, comparativ cu normalul perioadei. Vești proaste pentru agricultura românească, care se bazează mult pe ploile din mai și iunie, scrie prognozemeteo.ro.

Temperaturile revin la valori peste 20 de grade și apropiate de 30 de grade, în jurul datei de 18 mai.

VREMEA până în 3 iunie….

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Atenționări Cod Galben de inundații în Alba și alte județe din țară, până vineri dimineața. Zonele vizate

Publicat

Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis atenționare Cos Galben de inundații valabilă în Alba și alte zone din țară până vineri dimineața.

Având în vedere prognoza meteo și situația hidrometeorologică actuală, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri rapide pe râurile mici. Acestea pot avea efecte de inundaţii locale. De asemenea, pot fi creşteri de debite şi niveluri pe unele râuri, cu posibile depăşiri ale cotelor de atenție.

Atenționare Cod Galben de inundații, până în 10 mai,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Producătorii vor fi obligaţi să semnaleze vizibil pe ambalaj, în cazul în care au redus gramajul unui produs

Publicat

Producătorii vor fi obligaţi să semnaleze vizibil pe ambalaj, în cazul în care au redus gramajul unui produs.

Premierul Marcel Ciolacu anunţă că urmează să fie elaborată o reglementare în acest sens. 

„Unii comercianţi au scăzut gramajul la produse, dar au lăsat preţurile la fel de mari. Consider că aceasta este o formă de înşelăciune împotriva consumatorilor!

Este de fapt o scumpire ‘camuflată’, nejustificată economic, sub un ambalaj foarte asemănător. Cer tuturor autorităţilor de control din România să intervină urgent!

Iar în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe