Connect with us

Alba

Șofer reținut la Alba Iulia pentru conducere sub influența alcoolului. Unde a fost oprit de polițiști

Published

on



Un șofer a fost reținut de polițiștii din Alba Iulia după ce a fost prins conducând sub influența alcoolului. A fost oprit pentru control pe o stradă din municipiu.

Polițiștii rutieri din Alba Iulia au oprit, miercuri (9 octombrie) în jurul orei 11.00, pentru control, pe Calea Moților din municipiu, un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, din localitatea Sălciua.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la spital unde i-au…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Facebook a căzut în România, pentru câteva minute. Probleme de încărcare a rețelei sociale

Published

on

Facebook a căzut în România. Utilizatorii rețelei sociale, cei care folosesc versiunea de desktop au întâmpinat joi, 10 octombrie, mai multe probleme de conectare. S-a întâmplat în jurul orei 13.35-13.40. 

Dacă în primele minute interfața rețelei se ”învârtea în gol”.Situația s-a agravat, iar rețeaua socială nu a mai putut fi accesată.

Problemele au persistat pentru câteva minute, până când utlizatorii au reușit să se reconecteze.

Pe site-ul de specialitate ”downdetector” (site care…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Bacalaureat 2025: cum se va desfășura examenul, perioadele de înscrieri și probe. Modificările stabilite de Ministerul Educației

Published

on

Bacalaureat 2025. Examenul de anul viitor aduce noutăți pentru absolvenți, în ceea ce privește perioadele de înscrieri și de susținere a probelor. Regulile și calendarul sunt stabilite de Ministerul Educației prin ordine aprobate în 2024.

Probele de competențe vor fi susținute mai devreme, în perioada ianuarie-februarie 2025. Pentru aceste probe, înscrierea se face în decembrie 2024.

În iunie 2025 vor fi organizate probele scrise. Absolvenții vor avea dreptul să-și vadă lucrările, înainte de afișarea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Bărbat din Alba Iulia, REȚINUT după ce a provocat accident în timp ce conducea băut și cu permisul suspendat. Ce alcoolemie avea

Published

on

Un bărbat din Alba Iulia a fost reținut după ce a provocat accident rutier, în timp ce conducea băut și cu permisul suspendat. Accidentul s-a petrecut pe o stradă din municipiu.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, 9 octombrie, în jurul orei 12.00, polițiștii din Alba Iulia au intervenit la un accident rutier, soldat cu pagube materiale, produs pe strada Zăvoi din Alba Iulia.

Din primele cercetări, a rezultat că un bărbat de 38 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, ar fi pierdut controlul asupra…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Averile candidaților din Alba: Cât de bogați sunt politicienii PNL, PSD, USR și AUR care vor să ajungă deputați și senatori

Published

on

Zeci de terenuri, case, case de vacanță, bijuterii scumpe, și chiar și un salariu lunar de peste 30.000 de euro, se regăsesc în declarațiile de avere ale principalilor candidați din Alba la alegerile parlamentare.

Este vorba despre candidații aflați pe primele poziții din listele PNL, PSD, AUR și USR. Dacă majoritatea dintre ei nu sunt la prima confruntare politică, în listă apar și nume noi. 

În ceea ce privește averea pe care aceștia o au, există situații extrem de diferite. În timp ce unii nu au…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading