Connect with us

Alba

Șoferi prinși sub influența drogurilor, în trafic, în județul Alba. Unul dintre ei este cetățean străin

Publicat



Polițiștii din Alba au deschis dosare penale în cazul a trei bărbați prinși în trafic, la volanul unor mașini, aflați sub influența drogurilor. Doi au fost opriți la Alba Iulia și celălalt la Galda de Jos.

Potrivit IPJ Alba, sâmbătă, 14 ianuarie, în jurul orei 16.46, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au oprit, pentru control, pe raza localității Galda de Jos, un autoturism condus de un cetățean străin, în vârstă de 26 de ani.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2.30, polițiștii Biroului de Ordine Publică au oprit, pentru control, pe B-dul Încoronării din municipiul Alba Iulia, un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, din municipiul…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Evenimente în Alba, până la finalul lunii mai 2024. PROGRAM: concerte, spectacole, teatru, concursuri sportive, tradiții, istorie

Publicat

c

Evenimente în Alba. În luna mai s-a dat startul evenimentelor și festivalurilor organizate la Alba Iulia și în județul Alba. Urmează Sărbătoarea Libertății de la Blaj, Festivalul Internațional de Teatru ”Povești”, Noaptea Muzeelor și alte manifestări interesante, pentru toate vârstele.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO: Terminalul care leagă localitatea Decea la trei mări din Europa, inaugurat. Investiție de 21 de milioane de euro în Alba

Publicat

O investiție de 21 de milioane de euro, în localitatea Decea din Alba a fost inaugurată vineri, 17 mai 2024. Este vorba despre un terminal intermodal, care va lega localitatea din Alba, la trei mări din Europa. 

La inaugurarea investiției a fost prezent Rashid Abdulla, CEO DP World EU. De asemenea au fost prezent și Cosmin Cârstea, directorul DP World în România.

Terminalul de la Decea...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO: Utilaje de zeci de milioane de euro, expuse la Ciugud. CoBuild, festivalul companiilor din domeniul construcțiilor

Publicat

Cel mai mare festival din România dedicat utilajelor și tehnologiilor în construcții se defășoară la Ciugud. Întins pe 10 hectare, CoBuild este mai mult decât un târg de utilaje. 

Am fost să vedem cum arată a doua ediție a evenimentului de la Ciugud și mai ales să ascultăm...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

INCENDIU la Arieșeni: Acoperișul unei case a luat foc

Publicat

Un incendiu a izbucnit în localitatea Arieșeni, județul Alba, vineri 17 mai. Pompierii din Câmpeni au fost solicitați să intervină, în jurul orei 16.30.

La fața locului intervin pompierii din Câmpeni pentru stingerea focului. La fața locului pompierii intervin cu trei autospeciale.

Misiunea este în dinamică. Știre în curs de actualizare.

 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe