Connect with us

Alba

Șoferi rămași fără permis la la Alba Iulia, după ce nu au acordat prioritate pietonilor. Atenționările Poliției Rutiere

Published

on



Zeci de șoferi au fost amendați la Alba Iulia și alții au rămas fără permis, în cadrul unei acțiuni organizate de Poliția Rutieră. Aceasta a vizat combaterea accidentelor cauzate de viteză, dar și cazurile de neacordare de prioritate pietonilor.

Potrivit IPJ Alba, vineri, 18 octombrie, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, împreună cu polițiștii Biroului de Ordine Publică au organizat, pe raza municipiului, o acțiune privind combaterea principalei cauze generatoare de…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

VIDEO: Când va fi gata tronsonul lipsă de pe autostrada A1, ce leagă Sebeșul de granița cu Ungaria. Stadiul lucrărilor

Published

on

Șantierul de pe tronsonul lipsă de pe autostrada A1, ce leagă Sebeșul de granița cu Ungaria, a fost vizitat sâmbătă de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu. Acesta susține că lucrările vor fi finalizate la finalul anului 2026.

Stadiul acestui şantier este de circa 7%, potrivit sursei citate.

Aflat sâmbătă pe lotul 2 al şantierului Lugoj – Deva (A1), zona Margina, ministrul a spus că că termenul de finalizare a investiţiei este finalul anului 2026.

„Partenerii bosniaci (specializaţi în tunele,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Peste 200 de șoferi testați pentru alcool sau droguri la volan în Alba, în 48 de ore. Amenzile date de polițiști și jandarmi

Published

on

Peste 200 de șoferi au fost testați pentru alcool sau droguri la volan, în Alba, în ultimele 48 de ore. Polițiștii și jandarmii au continuat acțiunile, în sistem integrat.

Potrivit IPJ Alba, prin intermediul aplicației eDAC, 797 de verificări de persoane și 494 de verificări de autovehicule, pentru a preveni și combate posibile fapte ilegale.

Au fost constatate 189 de abateri de natură contravențională, majoritatea la normele legale privind circulația pe drumurile publice, care au fost sancționate cu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Comunicat Alin Ignat: “Impostura tovarășilor Roman și Dumitrel a dat faliment. Candidatura lui Ponoran pentru Senat, invalidată”

Published

on

Alin Ignat, deputat de Alba: “Impostura tovarășilor Roman și Dumitrel a dat faliment: Candidatura lui Silviu Ponoran pentru Senat, din partea PNL, INVALIDATĂ definitiv de Curtea de Apel”.

”Exact cum am avertizat de multă vreme, planul lui Florinel și Dumitrel de a-l expune și de a-l folosi pe Silviu Ponoran pentru a aduna voturi, ca apoi să scape de el, înlocuindu-l cu bunul lor prieten Claudiu Răcuci, a dat roade.

Doar că mai devreme decât se așteptau. Moții văd acum clar minciuna cuplului distructiv…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Silviu Ponoran nu poate candida pentru funcția de senator. Decizie definitivă la Curtea de Apel Alba Iulia

Published

on

Silviu Ponoran nu poate candida pentru funcția de senator. Decizia definitivă a fost dată duminică, 20 octombrie, de către Curtea de Apel Alba Iulia. Instanța a respins apelul formulat de Ponoran și a admis cel înaintat de PNL.

Lista de candidați la Senat a PNL Alba rămâne validată, cu excepția candidaturii lui Silviu Ponoran.

Reamintim că Tribunalul Alba invalidase candidatura liberalului Silviu Ponoran, la alegerile pentru Senatul României.

Motivul invocat de tribunal este decizia ANI prin care Ponoran a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading