Connect with us

Cluj

Şoferi treji de Sf. Ioan. Accident cu doi bărbaţi şi o tânără rănită în Cluj-Napoca

Publicat



Un accident rutier, soldat cu rănirea unei tinere, s-a petrecut în această seară în Cluj-Napoca. Şoferii erau doi bărbaţi. Treji.

“La data de 7 ianuarie a.c, în jurul orei 19.59, a avut loc un eveniment rutier în municipiul Cluj-Napoca. Un conducător auto în vârstă de 65 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa pe strada Zorilor, ajuns la intersecție cu strada Observatorului, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa pe strada Observatorului înspre strada Frunzișului. În urma evenimentului a rezultat rănirea unei tinere de 21 de ani, din Cluj-Napoca, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 30 de ani. Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, informează IPJ Cluj.

CLUJUL PENTRU TOȚI – Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger

Noua achiziție a Universității Banca Transilvania, fundașul american Michael Dixon a ajuns la Cluj-Napoca, în cursul serii de joi….

Citește mai mult pe Cluj24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

CTP: Cu ocazia Nopții Muzeelor, clujenii au la dispoziție liniile de NOAPTE. Care este ORARUL acestora

Publicat

Cu ocazia Nopții Muzeelor, clujenii au la dispoziție liniile de noapte care conectează centrul orașului cu principalele cartiere, anunță CTP Cluj.

„Evenimentul Noaptea Muzeelor va avea loc sâmbătă, 18 Mai la…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Sănătatea SP Cluj câștig detașat acasă cu Victoria Carei, în Liga a III-a de fotbal

Publicat

Sănătatea SP Cluj a câștigat, vineri, partida cu Victoria Carei din etapa a IX-a a play out-ului seriei a 10-a din Liga a III-a. Meciul s-a încheiat cu 3-0 după ce gazdele au reușit să se impună prin dubla lui Dioszegi și…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

VIDEO FOTO. Expoziția de artă vizuală „Metamorfoze Templiere”. Strângere de fonduri în scop caritabil

Publicat

Expoziția de artă vizuală „Metamorfoze Templiere”, organizată de Asociația Culturală AREXERA, și-a deschis porțile, joi, la Grand Hotel Napoca.

Expoziția este organizată cu scopul de a susține…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Compania aeriană Animawings lansează zboruri Cluj-București de pe Aeroportul ”Avram Iancu”

Publicat

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj anunță debutul unor noi zboruri regulate directe spre Bucureşti, în toamna anului 2024. Astfel, începând cu data de 16 septembrie 2024, de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe