Connect with us

Eveniment

Șoferii sibieni au petrecut de Crăciun și au plecat la plimbare – Mulți prinși băuți la volan

Publicat



Mai mulți șoferi din județul Sibiu au fost amendați în perioada sărbătorilor, după ce s-au urcat băuți la volan.

În dimineața zilei de 24 decembrie, în jurul orei 08,00, pe DN 14, în orașul Copșa Mică, un localnic în vârstă de 51 de ani a fost depistat conducând o autoutilitară și având o concentrație de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 25 decembrie, în jurul orei 00,15, pe raza comunei Nocrich, un localnic în vârstă de 52 de ani a fost depistat conducând un autoturism și având o concentrație de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeași zi, în jurul orei 07,30, pe raza localității Merghindeal, un alt șofer a fost depistat conducând sub influența alcoolului. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Blăjel, a cărui testare alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Accident la beție în prima zi de Crăciun

La data de 25 decembrie, în jurul orei 15,00, pe strada Călțun din municipiul Sibiu, un localnic în vârstă de 45 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare a autoturismului și a intrat în coliziune cu gardul unui imobil și cu un autoturism parcat. Din fericire, evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale, însă testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 1,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A doua zi de Crăciun, alt șofer beat

La data de 26 decembrie a.c., în jurul orei 22,30, pe strada Octavian Goga din localitatea Rășinari, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din București, a fost depistat conducând sub influența alcoolului, cu o concentrație de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 28 decembrie a.c., în jurul orei 03,15, pe raza localității Nou Român, un alt șofer, localnic în vârstă de 24 de ani, a fost testat alcoolscopic, cu un rezultat de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Toți cei de mai sus au fost însoțiți la unități medicale unde li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge, în fiecare caz fiind întocmite actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

sursa: Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Emil Boc, apărat de Ion Cristoiu, după ce a recitat câteva versuri de Goga la Consiliul Național al PNL

Publicat

Analistul politic Ion Cristoiu a disecat Consiliul Național al PNL de duminică, în care a avut loc lansarea lui Nicolae Ciucă la prezidențiale, și a spus că unul dintre momentele importante a fost discursul lui Emil Boc,…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Ziua în care un bărbat a distrus tot ce a prins prin Aiud. A lovit o motocicletă, un panou publicitar și geamurile unei cofetării

Publicat

Un bărbat din Aiud, cu antecedente penale, a fost recent trimis în judecată pentru o serie de distrugeri petrecute în oraș.

Este vorba despre patru capete de acuzare, iar faptele s-au produs în luna mai și iunie a anului în curs. 

Dosarul penal deschis pentru distrugere a ajuns pe masa magistraților din Aiud, iar în data de 26 august 2024, aceștia au decis trimiterea în judecată.

O faptă de distrugere a avut loc, în data de 18 mai, iar altele trei, într-o singură zi, pe 12 iunie 2024. Acestea au fost…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Istoricului medical, accesat pe dispozitive mobile direct la patul pacientului la Spitalul de Urgență Cluj

Publicat

Spitalul de Urgență Cluj implementează un proiect de dezvoltare a infrastructurii digitale și a sistemului informatic medical integrat.

Astfel, la spitalul clujean se va pune în practică noul concept de sănătate…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

VIDEO. Incendiu la locomotiva trenului Cluj-Napoca – Baia Mare. S-a degajat fum. Flăcările, stinse de pompieri

Publicat

Luni, în jurul orei 14:30, în stația Iclod (secția Apahida – Gherla) s-a produs o defectare tehnică cu degajare de fum la locomotiva trenului R 4022 Cluj Napoca – Baia Mare, anunță CFR Călători.

”Mecanicul…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe
Publicitate