Connect with us

Alba

Șoferul camionului implicat în accidentul mortal de pe bulevardul Republicii din Alba Iulia, cercetat sub control judiciar

Published

on



Șoferul camionului implicat în accidentul mortal de pe bulevardul Republicii din Alba Iulia este cercetat pentru ucidere din culpă, sub control judiciar. Inițial, acesta fusese reținut. Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a dat detalii despre acest caz.

Potrivit instituției, în 26 septembrie, ”față de numitul V.P. s-a dispus luarea măsurii preventive a reținerii”, iar în 27 septembrie ” s-a dispus față de aceeași persoană, prin ordonanțele procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Parlamentul numește noi membri ai ASF, BNR și CNA în cadrul unei ședințe comune

Published

on

Parlamentarii se reunesc marți în cadrul unei ședințe comune ale celor două Camere pentru a vota numirile unor noi membri ai Consiliului de Administrație a Băncii Naționale a României și în structurile de conducere ale Autorității de Supraveghere Financiară și Consiliului Național al Audiovizualului.

Parlamentul numeşte marţi noi membri în Consiliul de Administraţie al Băncii Naţionale şi în conducerile Autorităţii de Supravegere Financiară şi Consiliului Naţional al Audiovizualului.

Cu acest…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Bursa locurilor de muncă la Alba Iulia, în 11 octombrie. Oportunități de angajare pentru absolvenți și alte categorii de persoane

Published

on

La Alba Iulia va fi organizată, în 11 octombrie, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți. Aceștia pot cunoaște oferta angajatorilor și pot verifica oportunitățile de încadrare în activitate. De asemenea, firmele au ocazia să recruteze forță de muncă.

Evenimentul este organizat de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Alba, în colaborare cu Centrul de Informare, Consiliere şi Orientare în Carieră al Universităţii „1 Decembrie 1918”.

Acesta se desfășoară în 11 octombrie,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

1 Decembrie 2024: Fără masă populară la Alba Iulia. Câți bani a cerut primăria pentru evenimente și ce modificări ar putea apărea

Published

on

1 Decembrie 2024: Fără masă populară la Alba Iulia. Reprezentanții primăriei au declarat pentru Alba24 că autoritățile renunță în acest an la masa populară devenită o tradiție de Ziua Națională în oraș.

Motivul ține de alegerile parlamentare, programate în aceeași zi. Organizarea mesei populare ar putea fi interpretată în cheie electorală, deși ea are loc anual cu prilejul Zilei Naționale.

Organizarea alegerilor chiar de 1 Decembrie ar putea aduce și alte restricții în oraș, însă nu este clar…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

FOTO: Corul de copii „Angeli” al Liceului de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia, recital în Catedrala Greco-Catolică din Lugoj

Published

on

Corul de copii „Angeli” al Liceului de Arte „Regina Maria”  din Alba Iulia a răspuns invitației din partea Eparhiei Greco – Catolice de Lugoj și a participat în cadrul întâlnirii Episcopilor romano-catolici și greco-catolici din România, CER (Conferința Episcopilor din Romania), la Liturghia arhierească din data de 24 septembrie, celebrată de către Presfințitul episcop Virgil Bercea, episcop de Oradea Mare împreună cu toți episcopii catolici din cadrul CER.

Acest eveniment are loc de două ori pe an;…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement