Connect with us

Eveniment

Șoferul „kamikaze” dintre Orlat și Cristian este căutat de polițiști

Publicat



Șoferul „kamikaze”, care s-a angajat într-o depășire de-a dreptul sinucigașă pe drumul dintre Orlat și Cristian, este căutat de polițiștii sibieni. Oamenii legii s-au sesizat în urma imaginilor apărute în mediul online.

Cea mai frumoasă zi din viața lor, putea fi transformată în una dintre cele mai rele. În drum spre cununia civilă, doi tineri din Sibiu, au avut parte de un moment teribil, în care și-au văzut moartea cu ochii. Aceștia se deplasau din Gura Râului, îndreptându-se spre ceremonia de oficializare a relației lor, iar după, în aceeași zi, aveau planificat botezul copilului. Pe drumul dintre Orlat și Cristian, un șofer inconștient care circula pe contrasens s-a angajat într-o depășire extrem de periculoasă….

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

VIDEO FOTO. Start timid pe șantierul liniei ferate Cluj-Oradea. Pro Infrastructură: „Data limită a PNRR, greu de atins”

Publicat

Progres slab înregistrat pe șantierul căii ferate Cluj-Oradea, la mai bine de trei luni de la demararea lucrărilor. Termenul limită din PNRR, anul 2026, este greu de respectat, semnalează Asociația Pro Infrastructură.


Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Munții Apuseni, în top cele mai frumoase trasee de drumeție pe distanțe lungi din Europa. Clasament realizat de CNN

Publicat

Zona Munților Apuseni din România reprezintă unul dintre cele mai frumoase trasee de drumeție pe distanțe lungi din Europa. Clasificarea a fost făcută de CNN, în top fiind incluse și zone turistice din Finlanda, Italia, Elveția, Grecia.

Pentru cei care caută o modalitate de relaxare prin drumeții pe distanțe lungi, ce le permite să se reconecteze cu natura, peisajele spectaculoase ale Apusenilor sunt o variantă interesantă.

”Zona sălbatică a Munților Apuseni din vestul României, parte din lanțul Carpaților, oferă oportunitatea de a descoperi o parte a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Târgul Ofertelor Educaționale, organizat în perioada 16-17 mai 2024, în Piaţa Cetăţii din Alba Iulia

Publicat

Târgul Ofertelor Educaționale se desfășoară în perioada 16-17 mai 2024, în Piaţa Cetăţii Alba Carolina din Alba Iulia.

Potrivit reprezentanților IȘJ Alba, târgul își propune familiarizarea elevilor cu posibilitățile de continuare a studiilor în sfera tehnologică, cu accent pe meseriile care le vor asigura continuarea procesului educativ, astfel încât modelul educațional extins să ducă la creșterea numărului de absolvenți ai învățământului profesional și dual la nivelul județului Alba.

Datorită metodelor activ-participative în cadrul cărora se…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

FOTO. PSD Cluj, de Ziua Europei: Producem local, gândim european

Publicat

De Ziua Europei, în 9 mai, PSD Cluj a organizat un eveniment dedicat satului românesc în context european, la care au participat producători locali, oameni politici și invitați speciali.

Printre aceștia ss-au…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe