Connect with us

Alba

SONDAJ Alba24: Sunteți mulțumit de activitatea primarului din Alba Iulia, Gabriel Pleșa, după primele șase luni de mandat?

Publicat



La peste 6 luni de la câștigarea alegerilor în Alba Iulia de către Gabriel Pleșa (USR PLUS), Alba24 vă propune un sondaj legat de activitatea acestuia. 

Răspunsurile ar trebui să reflecte prestația sa administrativă din această perioadă și dacă direcția în care se îndreaptă orașul, sub conducerea acestuia, este cea bună.

Cetățenii pot evalua în sondaj dacă Gabriel Pleșa le-a îndeplinit așteptările celor care au sperat la o schimbare în bine a administrației din Alba Iulia.

Sunteți mulțumit de activitatea primarului din Alba Iulia, Gabriel Pleșa, după primele șase luni de mandat?

Loading ... Loading …

 

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Numărul de căpriori care vor putea fi vânați în Alba, în sezonul 2024-2025. Cotele de recoltare pe fondurile cinegetice, aprobate

Publicat

Numărul de căpriori care vor putea fi vânați în Alba, , în sezonul 2024-2025. Potrivit unui ordin recent al ministrului Mediului, în perioada 1 mai 2024 – 30 aprilie 2025, de pe fondurile cinegetice din județul Alba vor putea fi recoltate 1.182 de exemplare de căprior. 

Ordinul ministrului Mediului privind aprobarea cotelor de recoltă pentru specia căprior (Capreolus capreolus) pentru perioada 1 mai 2024 – 30 aprilie 2025 a fost publicat în Monitorul Oficial pe 30 aprilie.

Potrivit documentului, exemplarele de căprior cu vârsta sub un an (tineret), se…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Născut de Paște: bucurie pentru o familie din Alba. Un băiețel a venit pe lume, de sărbători, la spitalul din Alba Iulia

Publicat

Născut de Paște, în Alba: Se spune că dacă te naşti în prima zi de Paşte, vei avea noroc în viaţă. La Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alba Iulia a venit pe lume, în dimineața zilei de Paște, un băiețel.

Familia din Alba au avut prilej de bucurie în plus față de cea a sărbătorii de Paște.

Vezi și URĂRI DE PAŞTE 2024 Mesaje și FELICITĂRI de Învierea Domnului. Transmite un gând bun celor dragi de Sărbători

În dimineața de Paște, 5 mai, la ora 4.25, la maternitatea spitalului din Alba Iulia s-a născut un băiețel. A avut nota 10, scor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Cutia neagră la mașini: EDR va fi obligatoriu pe autovehiculele înmatriculate începând cu 6 iulie 2024. Ce date colectează

Publicat

Cutia neagră la mașini: EDR, prescurtarea pentru event data recorder, denumit popular și cutia neagră, este un dispozitiv care va deveni obligatoriu pe orice autovehicul înmatriculat începând cu data de 6 iulie 2024.

Utilizat inițial în aviație, acest dispozitiv a ajuns după câteva zeci de ani să fie obligatoriu și pe mașini, scrie G4Media.

Cunoscute sub numele de ”cutii negre”, aparatele de înregistrare a zborurilor au fost impuse în domeniul aviației la sfârșitul anilor 1960.

În ciuda numelui lor, acestea nu sunt de fapt negre; aceste dispozitive…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VREMEA în Alba, în săptămâna 6-12 mai. Două zile calde, apoi mai frig, cu ploi și furtuni. Prognoza meteo pe localități

Publicat

Vremea în Alba, în săptămâna 6-12 mai. Temperaturile cresc în următoarele două zile, până la valori de 25-26 de grade Celsius. Apoi vremea se răcește și sunt anunțate ploi și furtuni.

Valorile maxime vor coborî la 19-20 de grade Celsius, în a doua parte a săptămânii viitoare. Va ploua în majoritatea zonelor din județ, inclusiv la munte.

La altitudini mai mari, temperaturile vor scădea de la 17-18 grade, la 11-12 grade Celsius.

URĂRI DE PAŞTE 2024 Mesaje și FELICITĂRI de Învierea Domnului. Transmite un gând bun celor dragi de Sărbători

În…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe