Connect with us

Eveniment

Sondaje în cartierele Sibiului despre problemele legate de transportul public, parcări și nu numai

Publicat


Primăria Sibiu actualizează în această perioadă Planul de Mobilitate Urbană Durabilă a Sibiului, necesar și pentru accesarea de fonduri europene în cadrul financiar 2021- 2027.

În acest scop, în perioada 5 – 16 aprilie, firma contractată pentru actualizarea documentului – SC Foreign Investment Projects (FIP) Consulting SRL București – va desfășura mai multe activități de colectare a datelor de trafic și mobilitate, în teren.

În perioada menționată, reprezentanții consultantului vor fi prezenți în toate cartierele municipiului, pentru a efectua recensăminte de trafic și anchete origine – destinație la toate intrările rutiere în municipiu, acțiune care se va desfășura cu sprijinul Poliției Rutiere Sibiu.

De asemenea, vor intervieva sibienii…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Tăblițele de la Tărtăria: Misterul continuă la zeci de ani de la descoperirea lor. Cea mai veche scriere din lume sau nu?

Publicat

Plăcuțele de la Tărtăria sunt un set de trei artefacte arheologice descoperite în satul Tărtăria din județul Alba, România, în anul 1961.

Aceste artefacte au fost găsite într-un sit neolitic, în apropierea ruinelor unui așezământ neolitic cunoscut sub numele de „Cetățuie”.

Cele trei plăcuțe sunt făcute din lut ars și prezintă desene incizate, considerate a fi printre cele mai vechi exemple de scriere sau simboluri…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO: Greul din kickbox-ul românesc, Cristian Ristea, la Alba Iulia: Cum se pot educa copiii prin sporturile de contact

Publicat

Cristian Ristea este unul dintre cei mai cunoscuți luptători de kickbox din România, dar și la nivel internațional. Luptător în galele din România, care recent a intrat în cel mai puternic circuit de kickbox, Glory. 

Ristea a fost prezent sâmbătă, 13 aprilie, la Alba Iulia, la un semniar al Clubului Revolution Academy Alba Iulia. După antrenamentul pe care l-a susținut reporterii alba24.ro au vorbit cu luptătorul român. 

Nu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Clujeancă la 100 de ani. Secretul longevității Iolandei Florea: Am gândit întotdeauna pozitiv

Publicat

Mulți ar spune că e o vârstă la care doar visează, însă clujeanca Iolanda Florea, fostă profesoară de matematică, a și împlinit-o cu câteva zile în urmă. Cu foarte multe amintiri, cu povești demne de romane, Cluj24 a…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Vremea în Alba în săptămâna 15 – 21 aprilie 2024: Frig, ploi și la munte ninsori. Prognoza meteo pe localități

Publicat

vremea alba meteo

Vremea în Alba în săptămâna 15 – 21 aprilie 2024: Frig, ploi și la munte ninsori. Prognoza meteo pe localități. Se strică vremea, temperaturile scad cu peste 10 grade Celsius, iar la munte revin ninsorile.

Chiar dacă luni și marți ne mai bucurăm de vremea superbă, de miercuri lucrurile se schimbă brusc. Temperaturile scad de la o zi la alta până la valori maxime de 15 grade Celsius și minime de 4 – 5 grade Celsius. Sunt…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe