Connect with us

Alba

Șoseaua ocolitoare a municipiului Blaj: 230.000 de lei pentru elaborarea studiului de fezabilitate și a studiului geotehnic

Publicat


Varianta ocolitoare a municipiului Blaj – unul dintre cele mai mari proiecte de infrastructură din zonă – a ajuns la faza elaborării studiului de fezabilitate și a studiului geotehnic. Realizarea șoselei ocolitoare urmărește decongestionarea traficul rutier prin oferirea unei rute alternative pentru cei aflați în tranzit, dar și pentru blăjenii care doresc să evite aglomerația. 

Primăria Blaj a achiziționat recent servicii de elaborare a studiului de fezabilitate și a studiului geotehnic pentru „Varianta ocolitoare a municipiului Blaj”. Achiziția s-a făcut prin cumpărare directă, pe platforma Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

Valoarea studiul geotehnic a fost de 100.000 de lei, ofertantul fiind Geo-Tech SRL din județul Harghita.

Serviciile de elaborare a studiului de fezabilitate, documentație și avize au costat 130.200 de lei, ofertantul fiind Birou Proiectare Bodea SRL din Alba Iulia.

Potrivit documentației, investigațiile geotehnice se vor executa prin foraje adânci de 15-20 metri pe zonele cu consolidări și viaducte sau poduri și foraje scurte pe traseu.

Gheorghe Rotar: Șoseaua ocolitoare de la Blaj va beneficia de piste de biciclete, stații de autobuz, stații electrice de…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Târgul de cArte Alba Transilvana, 10-12 mai 2024, la Alba Iulia. Lansări de carte, concerte, expoziții, conferințe. PROGRAM

Publicat

Târgul de cArte Alba Transilvana, ediția 2024, se va desfășura la Alba Iulia, în perioada 10-12 mai. Vor fi trei zile cu 58 de lansări de carte, concerte, recitaluri, expoziții, conferințe.

Sunt organizate peste 70 de standuri expoziționale de carte din domenii precum: beletristică, dezvoltare personală, business, spiritualitate, hobby, cărți pentru copii sau volume de specialitate.

A 15-a ediție a Târgului de cArte Alba…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Taxe și impozite locale 2025 la Alba Iulia: cu cât cresc contribuțiile la bugetul local, pentru locuințe și terenuri, anul viitor

Publicat

Taxe și impozite locale 2025 la Alba Iulia. Consilierii locali au de aprobat în ședința din 29 aprilie indexarea taxelor și impozitelor locale pe anul viitor. Acestea vor fi majorate cu 10,4%, rata inflației.

Pentru anul fiscal 2025, orice impozit sau orice taxă locală care constituie venit la bugetul local al municipiului Alba Iulia se indexează cu rata inflației pe anul 2023, respectiv 10,4%.

Aceasta este aplicată la impozitele și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Consiliul Județean Alba alocă până la 22,49 milioane de lei pentru întreținerea drumurilor județene. Licitație, lansată în SEAP

Publicat

Consiliul Județean Alba alocă până la 22,49 milioane de lei pentru lucrări de întreținere curentă, periodică și reparații curente pe timp de vară pe drumurile din județ. 

Consiliul Județean Alba a lansat, pe 22 aprilie, în SEAP, o licitație pentru întreținere curentă, periodică și reparații curente pe timp de vară, pe drumurile județene din Alba.

Valoarea totală este estimată la maxim 22.490.000 de lei, fără…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Concursuri pentru postul de grefier la instanțe din subordinea Curții de Apel Alba Iulia. Condiții și acte necesare

Publicat

Concursuri pentru postul de grefier la instanțe din subordinea Curții de Apel Alba Iulia. Condiții de participare și acte necesare. 

Curtea de Apel Alba Iulia organizează, în data de 25.05.2024, concurs pentru ocuparea următoarelor posturi vacante de grefier:

Perioadă determinată:

  • 1 post grefier cu studii superioare la Judecătoria Alba Iulia (temporar vacant până în luna ianuarie 2026);
  • 1 post grefier cu studii superioare la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe