Connect with us

Eveniment

Soția lui ’’El Chapo’’, arestată în SUA pentru „trafic de droguri”

Publicat


Emma Coronel Aispuro, soția lui Joaquín „El Chapo” Guzmán, cel care execută în prezent o condamnare pe viață la New York pentru trafic de droguri și spălare de bani, a fost arestată în SUA. Ea este suspectată de trafic de droguri, au anunțat autoritățile americane, citate de BBC.

Emma Coronel Aispuro, în vârstă de 31 de ani, a fost reținută pe Aeroportul Internațional Dulles (Washington DC).
Guzmán, în vârstă de 63 de ani, este fostul șef al cartelului Sinaloa, despre care oficialii spun că a fost cel mai mare furnizor de droguri în SUA.
Procesul său din 2019 a venit cu dezvăluiri șocante despre viața sa, de la droguri și violuri până la uciderea cu sânge rece a foștilor membri ai cartelului sau a rivalilor.
Coronel…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu

ȘTIREA TA pe Ardeal24 - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Eveniment

Revin ninsorile la Sibiu – Vremea se răcește accentuat

Publicat

Vremea rece se instalează la Sibiu și revin și ninsorile în mai multe județe din țară, anunță meteorologii.

Meteorologii informează că în intervalul de valabilitate: 09 martie, ora 23:00 – 11 martie, ora 10:00 sunt anunțate precipitații moderate cantitativ predominant sub formă de ninsoare și intensificări ale vântului.

„În intervalul menționat, aria precipitațiilor moderate cantitativ va cuprinde treptat Oltenia, Muntenia, Dobrogea, sudul Banatului și zona Carpaților Meridionali și de Curbură. Vor predomina ninsorile, iar în extremitatea de sud și în sud-est, în noaptea de marți spre miercuri (9/10 martie) și în prima parte a zilei de miercuri (10 martie) precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ploaie. Izolat se va forma polei…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu

Citește mai departe

Eveniment

CNAIR, mesaj pe Facebook : A fost desemnat câștigătorul contractului de execuție lucrări „Construcția Variantei de Ocolire Tecuci – rest de executat

Publicat

A fost desemnat câștigătorul contractului de execuție lucrări „Construcția Variantei de Ocolire Tecuci – rest de executat”

Marți, 09.03.2021, a fost emisă comunicarea rezultatului procedurii de atribuire a contractului de execuție lucrări „Construcția Variantei de Ocolire Tecuci – rest de executat” .

Ofertantul desemnat câștigător este ASOCIEREA MAVGO HOLDING SRL (LIDER DE ASOCIERE) – SC ANTREPRIZA DE CONSTRUCȚII DRUMURI ȘI AUTOSTRĂZI SRL – SC BDU MAXI CONSTRUCT – HYDOSTROY AD, cu preţul de 41.735.534,38 Lei fără TVA.

Perioada de execuție a lucrărilor este de 12 luni, iar perioada de garanție a lucrărilor ofertată este de 60 de luni.

Obiectul contractului îl reprezintă execuția lucrărilor… Meer

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, profile picture

A fost desemnat câștigătorul contractului de execuție lucrări „Construcția Variantei de Ocolire Tecuci – rest de executat

Facebook / CNAIR

Citește mai departe

Alba

FOTO: Secțiile de neurologie și ORL ale SJU Alba Iulia, mutate la mansarda policlinicii vechi. În ce stadiu sunt lucrările

Publicat

Lucrările de mansardare a corpurilor de clădire C și D ale Spitalului Județean de Urgență (SJU) Alba Iulia, unde se vor muta secțiile de neurologie, cu 68 de paturi și de ORL (OtoRinoLaringologie), cu 25 de paturi, vor fi finalizate în circa o lună, au transmis reprezentanții instituției medicale.

După terminarea lucrărilor propriu-zise, va începe dotarea și amenajarea spațiilor, cu echipamente medicale și pentru îndeplinirea condițiilor de tratare, consultație, internare etc, care va dura încă 3 luni.

Astfel, după această perioadă (de circa 4 luni), secțiile de neurologie și ORL, care în prezent funcționează la parter, vor fi mutate la mansardă.

Finanțare de peste 10 milioane de lei

Lucrarea a fost finanțată integral de către Consiliul Județean, în subordinea căruia se află spitalul, valoarea proiectului fiind de 10.664.056 lei (cu TVA).

Pe lângă necesitatea de crearea a unor spații adecvate secțiilor de neurologie și ORL (aflate la parter, unde funcționase policlinica), proiectul de mansardare se află în strânsă legătură cu un alt proiect, de modernizare, extindere și dotare a spațiului în care va fi relocată policlinica.

Practic, mansardarea este un prim pas pentru relocarea policlinicii de pe strada…

Vezi mai mult pe Alba24

Citește mai departe

Eveniment

Primarul Șelimbărului, după 17 ani în administrație – ”Rezolv de la canalizare la becurile de pe stradă”

Publicat

Primarul Șelimbărului, Marius Grecu, a ”împlinit” 17 ani de când lucrează în administrația locală. Primul și singurul loc de muncă este cel de la Primăria Șelimbăr. Dar, nu a fost mereu primar. A început pe postul cel mai de jos al unui proaspăt absolvent de facultate și a ajuns să administreze comuna care numără acum peste 20.000 de locuitori.

Acum 17 ani, în 2004, Marius Grecu se angaja la Primăria Șelimbăr. A ocupat un post de inspector debutant în cadrul Departamentului Achiziții. ”Parcă a fost ieri. A trecut atât de repede, era postul cu cea mai mică încadrare. Am lucrat apoi în cam toate departamentele primăriei- la relații cu publicul, la urbanism, registru agricol și patrimoniu. M-am angajat la primărie pentru că mereu mi-a plăcut…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu

Citește mai departe