Connect with us

Eveniment

Spectacolul muzical-coregrafic și vernisajul expoziției de pictură „Pentru tine mamă dragă”, la Sala Transilvania din Zalău

Publicat



sursu foto: Facebook / Primăria Municipiului Zalău, arhivă foto

Joi, 2 martie 2023, la Sala Transilvania din municipiul Zalău, județul Sălaj va avea loc spectacolul muzical-coregrafic și vernisajul expoziției de pictură „Pentru tine mamă dragă”.

Potrivit Primăriei Municipiului Zalău, Primăria, Casa Municipală de Cultură și Liceul de Artă „Ioan Sima” vă invită joi, 2 martie, de la ora 17.00, la spectacolul muzical-coregrafic și vernisajul expoziției de pictură „Pentru tine mamă dragă” , un dar timpuriu pentru toate doamnele și domnișoarele.

Spectacolul va fi organizat în Sala Transilvania, iar intrarea este liberă.

În cadrul spectacolului ne vor încânta, la pian, Andrei Soran, prof. coord. Smaranda Obreja, la chitară Szasz Erik, prof.Cristian Niculas și soliști de muzica ușoară și muzica populară, coordonați de profesorii Laura Ravas, Marina Sabou, Sanda Pușcaș și Rodica Pop Seling.

Pe scenă vor urca și copiii de la A.D.C.”Transilvania”, coordonați de maestru balet Ionuț Tătar și de Ioana Opriș, cât și Ansamblul Folcloric „Columna”, coordonați de coregraf Gabriela Hossu. Aceștia vor fi acompaniați de Orcheatra de folclor a Liceului de Artă „Ioan Sima” Zalău, coordonată de dir. prof Titus Câmpean.

Totodată, la spectacol veți putea admira lucrări plastice realizate de copiii de la Cercul de pictură „Zalău Art”, coordonați de domnul profesor Dumitru Costalaș.

Spectatolul va fi prezentat de Daria Pășcuță.

sursa foto: Facebook / Primăria Municipiului Zalău

 


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

FOTO: Bazinul Olimpic de înot din Alba Iulia își redeschide porțile cu dotări la standarde internaționale

Publicat

Primăria Alba Iulia anunță redeschiderea Bazinului Olimpic de Înot, un simbol al orașului, acum modernizat la standarde internaționale. Implementarea noilor tehnologii asigură o reducere cu peste 60% a consumurilor energetice și a emisiilor. 

Evenimentul marchează finalizarea unui amplu proiect de eficiență energetică, finanțat prin generozitatea granturilor norvegiene și coordonat de Innovation Norway,  în cadrul Programului „Energie în România”.

Bazinul Olimpic se poziționează ca un lider în eficiență energetică și responsabilitate ecologică prin…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

ACCIDENT în Turda. Un bărbat a fost LOVIT de o mașină. Este în stare gravă. A intervenit ISU Cluj

Publicat

Un bărbat a fost lovit de o mașină, vineri, în Turda, pe str. Victoriei. A intervenit ISU Cluj, care îi acordă primele îngrijiri.

Din informațiile primite, bărbatul ar fi în stare gravă.

ACCIDENT în Turda….

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Marcel Ciolacu despre banii pentru pensii și salarii: Lucrurile sunt sub control, banii sunt măsurați

Publicat

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, că Guvernul are toţi banii necesari pentru a plăti pensiile şi salariile, inclusiv pentru profesori.

„Sunt toţi banii, măsuraţi (…). Luni de dimineaţă, periodic, am cu domnul ministru, cu vicepremierii… Repet, lucrurile sunt sub control.

Sunt bani de salarii, sunt bani de pensii, sunt bani pentru profesori.

Cu adevărat, sunt nişte hotărâri judecătoreşti pe la Justiţie în care sunt nişte sume, câteodată mă ia şi pe mine ameţeala, unde nu s-a stat încă, nu au fost recunoscute de către statul român şi…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Viorel Băltărețu: Clujul e întârziat în dezvoltare. Cu 15 până la 20 de ani

Publicat

“Un Cluj sănătos economic înseamnă că toți locuitorii lui au, datorită locului de muncă sau afacerii proprii, o viață tihnită: o locuință, un salariu decent, economii. Apoi, mai înseamnă ca au parte de servicii…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe