Connect with us

Eveniment

Spectacolul muzical-coregrafic și vernisajul expoziției de pictură „Pentru tine mamă dragă”, la Sala Transilvania din Zalău

Publicat


sursu foto: Facebook / Primăria Municipiului Zalău, arhivă foto

Joi, 2 martie 2023, la Sala Transilvania din municipiul Zalău, județul Sălaj va avea loc spectacolul muzical-coregrafic și vernisajul expoziției de pictură „Pentru tine mamă dragă”.

Potrivit Primăriei Municipiului Zalău, Primăria, Casa Municipală de Cultură și Liceul de Artă „Ioan Sima” vă invită joi, 2 martie, de la ora 17.00, la spectacolul muzical-coregrafic și vernisajul expoziției de pictură „Pentru tine mamă dragă” , un dar timpuriu pentru toate doamnele și domnișoarele.

Spectacolul va fi organizat în Sala Transilvania, iar intrarea este liberă.

În cadrul spectacolului ne vor încânta, la pian, Andrei Soran, prof. coord. Smaranda Obreja, la chitară Szasz Erik, prof.Cristian Niculas și soliști de muzica ușoară și muzica populară, coordonați de profesorii Laura Ravas, Marina Sabou, Sanda Pușcaș și Rodica Pop Seling.

Pe scenă vor urca și copiii de la A.D.C.”Transilvania”, coordonați de maestru balet Ionuț Tătar și de Ioana Opriș, cât și Ansamblul Folcloric „Columna”, coordonați de coregraf Gabriela Hossu. Aceștia vor fi acompaniați de Orcheatra de folclor a Liceului de Artă „Ioan Sima” Zalău, coordonată de dir. prof Titus Câmpean.

Totodată, la spectacol veți putea admira lucrări plastice realizate de copiii de la Cercul de pictură „Zalău Art”, coordonați de domnul profesor Dumitru Costalaș.

Spectatolul va fi prezentat de Daria Pășcuță.

sursa foto: Facebook / Primăria Municipiului Zalău

 


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Sistemul de iluminat public din Sebeș va fi modernizat în totalitate prin fonduri nerambursabile

Publicat

Municipiul Sebeș și-a asigurat demersul de modernizare și eficientizare a rețelei de iluminat public prin accesarea de fonduri nerambursabile prin Programul privind creşterea eficienţei energetice a infrastructurii de iluminat public derulat de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor prin Administrația Fondului de Mediu. Obiectivul programului este sprijinirea eficienței energetice și a gestionării inteligente a energiei în infrastructura de iluminat public, prin creșterea eficienței energetice a sistemelor de iluminat public.

Potrivit primarului Dorin Nistor, Primăria Sebeș a câștigat un nou proiect în valoare de 3.712.889,52 lei, o finanțare…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Eveniment

Iohannis a plecat în Emiratele Arabe Unite tot cu un avion de lux. Este puțin mai mic decât cel cu care a fost în Japonia (Foto)

Publicat

În urma valului de critici declanșat de închirierea unui avion de lux pentru vizita oficială recentă din Japonia, dar și de escalale făcute la Sibiu în timpul deplasărilor oficiale, președintele Klaus Iohannis a plecat în Emiratele Arabe Unite cu un Gulfstream G550, o aeronavă de dimensiuni mai mici, ce oferă totuși condiții de ”confort maxim”. De această dată, șeful statului a plecat din București fără escală.

Avionul a fost închiriat de la compania luxemburgheză Global Jet, la fel ca Boeingul 737-900ER(BBJ) folosit pentru deplasarea în Japonia, și are o…

Citește mai mult pe Spotmedia.ro

Citește mai mult pe Romania24

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Școala – o șansă pentru copiii romi din Cluj. Cum se obțin recomandările gratuite de apartenență etnică

Publicat

Organizația de tineret a Asociației Partida Romilor Pro-Europa a demarat în această săptămână Campania educațională S.O.S. Copiii Romi – (Școala O Șansă pentru copiii romi), prin care își propune să ajute toți copiii romi care vor să se înscrie pe locurile distincte la licee, arată asociația.

”Tinerii de la Partida Romilor vă vor ajuta cu consiliere și orientare către liceele care vi se potrivesc cel mai bine. Totodată, vă vor fi eliberate adeverințele de apartenență etnică, necesare la dosarul de înscriere. Reprezentanții Partidei Romilor precizează că toate aceste servicii vă sunt oferite Gratuit. Singura condiție pe care trebuie…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Bistrita-Nasaud

Casă cuprinsă de flăcări într-o localitate din Bistrița-Năsăud

Publicat

arhiva foto

Acoperișul unei gospodării a fost cuprins de flăcări, sâmbătă dimineață, în localitatea Dorolea din județul Bistrița-Năsăud.

Potrivit ISU Bistrița-Năsăud, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Bistrița intervin sâmbătă dimineață, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casa de locuit.

Arde generalizat acoperișul unei case din localitatea Dorolea.

”Nu sunt anunțate victime”, au precizat reprezentanții ISU Bistrița-Năsăud.

Știre în actualizare

Citește mai departe