Connect with us

Alba

Sprijinul cuplat în zootehnie se va mări de anul viitor la un total de 460 euro/hectar. Precizările ministrului Agriculturii

Publicat


Sprijinul cuplat în zootehnie se va mări de anul viitor la un total de 460 euro/hectar cu o încărcătură de 3 vaci UVM pentru cine produce porumb siloz, a afirmat, miercuri, ministrul Agriculturii, Florin Barbu.

„Îmi doresc să facem performanţă în zootehnie, dar o condiţie esenţială pentru a atinge acest obiectiv este să creştem efectivele de vaci de lapte în România.

Veţi avea la îndemână programul Investalim creditele…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

ELECTRICA (DEER): Întreruperi de curent până în 12 decembrie, în localități din Alba. Unde sunt programate lucrări

Publicat

ELECTRICA (DEER): Întreruperi de curent până în 12 decembrie în județul Alba.

Distribuție Energie Electrică România – Transilvania Sud a anunțat că în următoarea perioadă sunt programate întreruperi de curent în mai multe localități din județul Alba.

Este vorba despre lucrări de mentenanță, din cauza cărora va fi suspendată temporar alimentarea cu energie electrică.

Lista întreruperilor programate la energie…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Program de 1 Decembrie 2023 la Sebeș: Concert Micii Ambasadori ai Unirii, defilare cu fanfară și militari, de Ziua Națională

Publicat

Program de 1 Decembrie 2023 la Sebeș: Vineri, 1 Decembrie 2023, cu prilejul Zilei Naționale a României, Municipiul Sebeș organizează o serie de manifestări dedicate celui mai important moment din istoria țării noastre.

Începând cu ora 10.00, în sala de evenimente a Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, va fi un spectacol susținut de micii ambasadori ai Unirii.

La invitația Clubului Copiilor din Sebeș, vor participa mai…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Aproape 11.000 de pensii speciale au fost plătite în luna noiembrie. Care este cea mai mare pensie încasată de un fost magistrat

Publicat

Aproape 11.000 de persoane au benficiat în luna noiembrie de pensie specială. Mai exact este vorba despre 10.628 de pensionari, mare parte din ei foști magistrați. 

În luna noiembrie au fost cu 187 mai multe persoane care au primit pensie specială decât în octombrie 2023. 

Tot din rândul magistraților a fost dată și cea mai mare pensie specială. Acesta este în valoare de 22.180 lei, din care 19.960 lei din bugetul de stat, iar…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO: Forțe noi la ISU Alba. Șase tineri absolvenți ai Școlii de Subofițeri de Pompieri au intrat în echipa salvatorilor

Publicat

Echipa ISU Alba a fost completată cu șase proaspăt absolvenți ai școlii de subofițeri de pompieri, a anunțat instituția.

”Începând de astăzi, colectivul pompierilor militari al ISU Alba s-a mărit cu șase noi colegi, proaspăt absolvenți ai Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă <Pavel Zăgănescu> Boldești.

Suntem mândri ca au ales să facă parte din colectivul nostru și îi asigurăm de tot sprijinul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe