Connect with us

Eveniment

Stănescu: Frustrarea cetăţenilor este întemeiată; le-a ajuns cuţitul la os şi nu este normal ca nimeni să nu-i asculte

Published

on



Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a declarat, miercuri, că frustrarea cetăţenilor este ”întemeiată”, pentru că ”le-a ajuns cuţitul la os” şi nu este normal ca nimeni să nu-i asculte.

„Acest Guvern penelist-userist devine din ce în ce mai penibil. Se scaldă în ridicol. Cât de ipocriţi să fie să le ceară românilor să nu protesteze? Frustrarea cetăţenilor este întemeiată. Le-a ajuns cuţitul la os şi nu este normal ca nimeni să nu-i asculte. Trebuie discutat cu ei. Oamenii s-au săturat de calculele, interesele şi jocurile politice ale liberalilor şi useriştilor. Vor să vadă că ceva se îmbunătăţeşte în viaţa lor. După mai mult de un an de restricţii, reguli, sacrificii şi-au dat seama de incapacitatea liberalilor şi useriştilor de a guverna şi în interesul românilor. Cum să nu fie nemulţumiţi când pe timpul pandemiei s-a format o castă privilegiată a oficialilor PNL şi USR care impun reguli stricte, dar nu le respectă? L-aţi văzut recent şi pe ministrul USR Voiculescu cum jongla cu diverse scuze penibile după ce a fost pozat fără mască? Sau pe Raluca Turcan care apărea într-un grup de prieteni, toţi fără mască?”, a afirmat Stănescu, potrivit unui comunicat de presă remis AGERPRES de PSD.

Potrivit acestuia, că cei doi miniştri „nici măcar nu s-au oferit să-şi plătească amenzile”, în condiţiile în care „de sesizat, nu s-a sesizat nimeni”.

„Doar nu putea ministrul de Interne, Lucian Bode, să-şi sancţioneze colegii de guvernare. Ar fi creat un haos şi mai mare decât este cel din prezent. PNL şi USR îi amendează pe români, dar ei sunt de neatins. Aceştia sunt privilegiaţii pandemiei. Avem o clasă de privilegiaţi şi una care suportă consecinţele. Nu e drept. Se poate întâmpla să uiţi să-ţi pui masca. Oricine poate uita. Cred că toţi ne-am săturat de ea, deşi ştim că e mai bine să o avem. Dar dacă eşti cetăţean, eşti amendat, dacă eşti cel care impune reguli nu. Nu e de mirare ce se întâmplă în stradă. Oamenii nu mai pot. Şi-au pierdut afacerile, veniturile, libertatea de mişcare. Cred că toţi încercăm să înţelegem regulile, dar să nu fie absurde şi lipsite de ineficienţă. Noi nu vom instiga niciodată, dar nici nu-i vom condamna vreodată pe cei care protestează şi nici nu-i vom face terorişti. PNL şi USR au devenit două partide penibile, care se luptă doar pentru putere”, a completat secretarul general al PSD.

El a adăugat că PSD nu mai poate „sta la masă” cu PNL şi USR PLUS, după ce le-a întins mâna şi au refuzat, „arătându-se atotştiutori”.

„Dar ei sunt liberi să preia orice măsură din programul nostru de guvernare şi din măsurile de combatere a pandemiei pe care le-am propus. Cred că e clar pentru oricine că nu mai poţi să vorbeşti cu cineva care te înjură. Acum ne concentrăm ca să găsim sprijin parlamentar să combatem cât mai repede Pandemia Liberalo-Useristă. Pentru că România riscă să intre în colaps social. E nevoie de o nouă legitimitate politică. România nu este ţara liberalilor şi nici a useriştilor. Este ţara românilor”, a încheiat Paul Stănescu. AGERPRES/(AS – autor: Dana Piciu, editor: Claudia Stănescu, editor online: Gabriela Badea) 

Agerpres


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

VIDEO: Marcel Ciolacu și-a depus candidatura la funcția de președinte al României

Published

on

Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, şi-a depus candidatura, sâmbătă, la funcţia de preşedinte al României, context în care a precizat că vine cu plan pentru ţară, un crez politic şi un angajament moral, menţionând că puterea trebuie să stea la masă cu opoziţia.

„Am decis să depun astăzi candidatura la Preşedinţia României după o perioadă, din punctul meu de vedere, pe care românii nu şi-au dorit-o în mod deosebit, deoarece vreau să vă reamintesc că în ultimii 20 de ani am…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Cluj

Ce poți face sâmbătă și duminică la Herbstfest – Festivalul de Toamnă al Economiei Germane la Cluj-Napoca

Published

on

Herbstfest – Festivalul de Toamnă al Economiei Germane a început joi la Cluj-Napoca. Pe lângă dezbaterile economice și educaționale, HerbstFest 2024 oferă un program bogat de activități pentru toate vârstele.

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Alba

Weekend ploios: AMN a emis un cod galben în jumătate de țară și o informare de ploi moderate pe tot teritoriul

Published

on

Weekend ploios: Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, sâmbătă, o nouă atenţionare Cod galben de averse, valabilă până duminică la prânz în jumătate din ţară, precum o informare de ploi moderate cantitativ, ce vizează toate regiunile, până luni dimineaţa.

Potrivit meteorologilor, în intervalul 5 octombrie, ora 15:00 – 6 octombrie, ora 12:00, Codul galben de averse va fi în vigoare în zone din Moldova, Dobrogea, cea mai mare parte a Munteniei şi în sud-estul Transilvaniei.

Ploile vor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

VIDEO: Radu Sîrbu, cugireanul care face Kürtőskalács la New York, vizitat de Edsta, influencerul român care a lucrat cu Lady Gaga

Published

on

VIDEO: Radu Sîrbu, cugireanul care face Kürtőskalács la New York, a fost vizitat la standul său din Queens Market de Edsta, un influencer foarte cunoscut în SUA, inițiatorul mărcii ”Make America more Romanian”.

Eduard Florin Ilie, sau Edsta, este născut în România, locuiește în Los Angeles și New York și a devenit foarte popular pe Youtube și Instagram. Este și actor, și regizor.

Printre altele, tânărul a lucrat cu Lady Gaga pentru spectacolul ei din Las Vegas și a făcut parte din două campanii…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement