Connect with us

Alba

Star Assembly va construi o grădiniță cu program prelungit la Sebeș. După finalizarea lucrărilor, aceasta va fi donată Primăriei

Publicat



Compania Star Assembly va construi în municipiul Sebeș o grădiniță cu program prelungit, cu predare în limba germană. După finalizarea lucrărilor, grădinița va fi cedată în mod gratuit către Primărie, urmând să fie administrată de către Liceul German Sebeș. 

Consilierii locali din Sebeș și-au dat recent acordul pentru demararea lucrărilor de construire a unei grădinițe, pe un teren proprietatea municipiului, a cărei suprafață și locație va fi stabilită ulterior. Lucrările se vor suporta și realiza în integralitate de către SC Star Assembly SRL.

După terminarea lucrărilor, respectiv încheierea procesului verbal de recepție, grădinița va fi cedată (donată) în mod gratuit Municipiului Sebeș.

„Tendința demografică la nivelul municipiului Sebeș este crescătoare, de la an la an consemnându-se creșteri care urmează evoluția bună a economiei și a investițiilor. Potrivit datelor Institutului Național de Statistică, Sebeșul este orașul din România cu cea mai mare sumă investită/cap de locuitor – investiții străine și naționale. Progresul economic accentuat aduce după sine stabilitatea forței de muncă în municipiu, în principal familii tinere, fapt care accentuează de la an la an cererea de…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

FOTO: Elevi de la Liceul de Arte „Regina Maria” și Liceul „Dorin Pavel” din Alba Iulia, pe podium la concursul Banatissimo

Publicat

Elevii din județul Alba au reușit din nou să se remarce prin performanțe deosebite, de această dată la concursul euroregional de corzi grave Banatissimo, ajuns la a 5-a ediție, desfășurat la Timișoara.

Concursul Euroregional de Corzi Grave Banatissimo – in memoriam Marian Uțanu, își propune continuarea tradiției competiționale și educația continuă prin muzică.

Lista premianților:

De la Liceul de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia:

  • David Tudor – Premiul 1, cu 100 de puncte și invitat să cânte în gala laureaților, unde a concurat pentru…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Horoscop săptămâna 13 – 19 mai: Ce spun astrele despre echilibru, relaxare și creativitate. Care sunt momentele benefice

Publicat

Horoscop săptămâna 13 – 19 mai. Ce spun astrele despre echilibru, relaxare și creativitate și care sunt momentele benefice ale perioadei, vedeți mai jos. 

Horoscopul este o practică astrologică ce implică interpretarea pozițiilor și mișcărilor planetelor și a altor corpuri cerești, în special în legătură cu semnele zodiacale ale unei persoane, pentru a face predicții sau analize despre caracterul, comportamentul și evenimentele viitoare din viața lor.

Aceste predicții sunt de obicei oferite în funcție de data de naștere a unei persoane, care…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Mesaje pentru Tata. Ziua Tatălui, sărbătorită pe data de 12 mai. Urări și felicitări pentru o zi specială

Publicat

Mesaje pentru Tata. Ziua Tatălui 2024 se ține în data de 12 mai, în acest an. Se sărbătorește anual în cea de a doua duminică a lunii mai. Este o zi specială dedicată recunoașterii și celebrării rolului tatălui în viața noastră.

Această sărbătoare oferă o oportunitate minunată de a aprecia și de a onora figura paternă, exprimând recunoștința, afecțiunea și respectul față de tatăl nostru.

Cu ocazia Zilei Tatălui, mulți oameni oferă cadouri, trimit Mesaje pentru Tata de apreciere și petrec timp de calitate alături de tatăl lor.

Este un…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO ȘTIREA TA: Curcubeu dublu surprins la Alba Iulia, după ploaie. Fenomen meteorologic extrem de rar

Publicat

Un curcubeu dublu a fost surprins de cititori Alba24, sâmbătă, la Alba Iulia, după ploaie. Fenomenul meteorologic extrem de rar a fost fotografiat în zona Cetății Alba Carolina, dar și pe strada Calea Moților.

Curcubeul este un fenomen optic și meteorologic atmosferic. Acesta se manifestă prin apariția pe cer a unui spectru de forma unui arc colorat, atunci când lumina soarelui se refractă în picăturile de apă din atmosferă.

De cele mai multe ori, curcubeul se observă după ploaie, când soarele este apropiat de orizont.

Curcubeu dublu, la Alba Iulia

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe