Connect with us

Alba

SURSE: Șeful Poliției Locale Alba Iulia a avut o ALCOOLEMIE URIAȘĂ, în noaptea în care a fost găsit inconștient în mașină

Publicat



Șeful Poliției Locale Alba Iulia, Daniel Ilcu nu a mai revenit la serviciu din data de 18 decembrie, la o zi după ce a fost găsit inconștient, în mașina instituției, pe o stradă din oraș.

Potrivit surselor alba24.ro, alcoolemia din sânge a șefului Poliției Locale a fost de peste 5 la mie, o alcoolemie uriașă de altfel. 

Alcoolemia a fost determinată după prelevarea probelor biologice, deoarece acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest în momentul în care a fost găsit.

Sursele mai susțin că Daniel Ilcu a intrat în coma alcoolică, în noaptea în care a ajuns la spital, iar medicii s-au luptat să îi salveze viața.

CITEȘTE ȘI: Șeful Poliției Locale din Alba Iulia, implicat într-un accident rutier. La spital și-ar fi pierdut cunoștința

Oficial, autoritățile, nu au oferit aproape deloc informații despre incidentul în care a fost implicat șeful poliției locale.

La Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a fost deschis un dosar penal in rem (care privește fapta și nu o persoană anume), din cauza faptului că acesta nu ar fi putut fi audiat până în acest moment.

De asemenea, sursele alba24.ro, mai susțin că ancheta în sine este una dificilă, din cauza faptului că Daniel Ilcu nu ar fost văzut în timp ce conducea automobilul în care a fost găsit, iar singurii martori sunt persoanele care…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Amplasarea radarelor la început de săptămână, în județul Alba. LISTA drumurilor, transmisă de IPJ

Publicat

Amplasarea radarelor în data de 20 mai 2024: Reprezentanții IPJ Alba au transmis lista drumurilor pe care se vor afla polițiștii care monitorizează traficul rutier. 

Amplasarea radarelor în data de 20 mai 2024

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Citește mai departe

Alba

”Căsătoria” cu Tudor Chirilă, în festival, la Alba Iulia. Dacă Gogol ar fi trăit în prezent ar fi scris despre Tinder și algoritmi

Publicat

Festivalul de teatru ”Povești” de la Alba Iulia a început cu o piesă de teatru clasică: ”Căsătoria” de Gogol. O piesă clasică, dar adaptată într-o manieră modernă. O adaptare în care personajele au fost ”dezbrăcate” de orice complexitate și lăsate simple. 

Pentru că teatrul te lasă...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Titi Aur: Școala de șoferi este în România mult sub nivelul anilor 80. Peste 1600 de oameni mor anual în accidente, în România

Publicat

Școala de șoferi este în România mult sub nivelul anilor 80, spune Titi Aur, fost pilot și fondator al unei școli de conducere auto defensivă.

Bilanț negru pe șoselele din România. Peste 1.500 de oameni au murit în accidente rutiere în 2023

Una dintre principalele cauze este folosirea telefonului în timpul condusului, dar şi lipsa...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

De ce trebuie duși copiii la mare, în vacanța de vară. Studii: Beneficiile aduse de litoral nu pot fi înlocuite cu nimic altceva

Publicat

De ce trebuie duși copiii la mare, în vacanța de vară: Mersul la mare cu copiii în vacanță are numeroase efecte pozitive asupra sănătății lor, atât fizice, cât și mentale.

O vacanță de vară bine planificată și monitorizată poate oferi o experiență de neuitat, plină de...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe