Connect with us

Alba

Sute de amenzi și zeci de dosare penale, după acțiunile Poliției Alba în minivacanța de Paște. Câți șoferi au rămas fără permise

Publicat



Polițiștii din Alba au dat peste 600 de amenzi, au descoperit aproape 80 de infracțiuni și au reținut peste 20 de permise, în minivacanța de 1 Mai și Paște. Trei persoane au fost reținute.

În perioada 30 aprilie-6 mai 2024, peste 180 de polițiști au acționat, zilnic, pe raza județul Alba, pentru prevenirea evenimentelor negative și creșterea siguranței rutiere.

Aceștia au utilizat, în medie, 90 de autospeciale, din care 13 dotate cu aparate de monitorizare a traficului și înregistrare a vitezei de deplasare a vehiculelor.

Structurile de poliție au…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Festivalul de Teatru ”Povești”, la Alba Iulia: Un fost concurent la Românii au Talent și Tudor Chirilă urcă pe scenă în prima zi

Publicat

Începe Festivalul Internațional de Teatru Povești, la Alba Iulia. Șapte zile în care locuitorii orașului, dar și al județului vor avea parte de teatru. 

Vor urca pe scenă, de la ora 17.00 un fost concurent la ”Românii au Talent”, iar de la 19.00 Tudor Chirilă alături de actorii Teatrului de Comedie București.

Katastrofa Clown din Italia

Pentru cei...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Șoferi băuți pe drumurile din Alba: Polițiștii au luat 7 permise și au constatat 22 de infracțiuni rutiere. Un bărbat, reținut

Publicat

Polițiștii din Alba au descoperit în trafic mai mulți șoferi băuți. Unul dintre ei a fost chiar reținut pentru 24 de ore. 

Potrivit raportului poliției, mai mulți șoferi au fost descoperiți băuți la volan pe mai multe drumuri din județ.

În ultimele două zile, au fost efectuate 130 de testări privind conducerea sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Citește mai departe

Alba

Accident la Baia de Arieș: O bunicuță de 82 de ani a fost lovită pe trecerea de pietoni de o mașină

Publicat

Accident la Baia de Arieș: O bunicuță de 82 de ani a fost lovită pe trecerea de pietoni de o mașină care dădea cu spatele.

Femeia se afla pe carosabil și era angajată în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni” au precizat...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Bărbat din Aiud, REȚINUT după ce a spart geamurile unei cofetării din oraș. Este acuzat de distrugere

Publicat

Un bărbat a spart geamurile unei cofetării din Aiud și a aruncat cu pământ înăuntru, au anunțat reprezentanții IPJ Alba. El a fost reținut. 

”Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Aiud au identificat și reținut un bărbat de 31 de ani, din Aiud, care este bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de distrugere.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în dimineața zilei de 18 mai, în jurul orei 06.00,...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe