Connect with us

Alba

Tânăr din Blaj, reținut de polițiști după ce a fost prins băut la volan. Ce pățești dacă refuzi proba de sânge

Publicat



Un tânăr din Blaj a fost reținut de polițiști după ce a fost prins băut la volan. Acesta s-a opus recoltării de sânge, pentru a i se stabili alcoolemia. 

”La data de 15 septembrie 2024, în jurul orei 15.00, polițiștii rutieri din Blaj, în timp ce acționau pe raza municipiului, au oprit, pentru control, un autoturism care era condus de un tânăr de 24 de ani, din Blaj.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Garda Apulum continuă seria spectacolelor la Poarta a IV-a a Cetății în Alba Iulia. De la ce oră vor fi organizate

Publicat

Garda Apulum continuă să ofere spectacole de reconstituiri istorice în Cetatea Alba Carolina. Ora de la care încep reprezentațiile se va schimba începând cu data de 20 septembrie 2024.

Spectacolele se vor desfășura începând cu ora 18.00, mai devreme față de perioada anterioară, când acestea începeau la 19.00.

Decizia de a schimba ora la care încep spectacolele a fost luată ca urmare diferențelor dintre noapte și zi, care apar odată cu venirea toamnei.

Locația reprezentațiilor va rămâne aceeași,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Pensionare la limită de vârstă 2024. Precizări oficiale ale casei de pensii: condiții, stagiu de cotizare și situații speciale

Publicat

Pensionare la limită de vârstă 2024. Care este vârsta standard de pensionare, care este stagiul minim de cotizare, care sunt condițiile privind reducerea vârstei standard de pensionare pentru persoanele care au desfășurat activitate în grupa I și II de muncă, cine beneficiază și ce documente sunt necesare?

Casa de Pensii a transmis o serie de precizări oficiale, cu multe detalii legate de pensionarea la limită de vârstă.

Pensia pentru limită de vârstă se cuvine persoanelor care îndeplinesc cumulativ, la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Alertă de călătorie în Ungaria, emisă de MAE. Creștere fără precedent a debitului Dunării, în zona Budapesta

Publicat

Alertă de călătorie în Ungaria: Ministerul Afacerilor Externe a emis o alertă de călătorie pentru cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Ungaria.

În contextul inundaţiilor recente, se preconizează aplicarea de către autorităţile locale a unor restricţii de circulaţie în perioada imediat următoare.

Acestea vor viza inclusiv capitala Budapesta, în special căile de acces rutiere şi pietonale din apropierea albiei Dunării, informează MAE.

Restricţiile…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Comunicat de presă Horațiu Florea, PNL: Basmele PSD Alba arată delirul în care se află noul PSD

Publicat

”Horațiu Florea, PNL: Basmele PSD Alba arată delirul în care se află noul PSD. Îngrijorat de „palatul împăratului liberal” „regina” PSD Alba lovește năucitor cu bâta în baltă în privința sediului administrativ al CJ Alba.

Pentru a nu mai trăi în basmele PSD este bine să ne aducem aminte următoarele:

1. Noul sediu al Consiliului Județean Alba a fost restaurat  fiind un imobil, monument istoric, care aparținea domeniului public al judetului Alba.

2. Spațiul nu avea funcționalitate…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate