Connect with us

Eveniment

Tânăr din Sibiu, arestat preventiv după ce a furat o casetă cu 10.000 de lei de la o firmă din oraș

Publicat



fotografie cu caracter ilustrativ

Un tânăr de 29 de ani din Sibiu a fost arestat preventiv vineri, fiind bănuit că a furat o casetă cu bani în care se aflau aproximativ 10.000 de lei.

Potrivit IPJ Sibiu, vineri, 16 februarie 2024, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut un sibian în vârstă de 29 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În fapt, sibianul este bănuit că, în noaptea de 7/8 februarie, împreună cu un alt sibian în vârstă de 32 de ani, arestat preventiv într-o altă cauză penală, ar fi pătruns prin efracție în sediul unei societăți comerciale din municipiul Sibiu de unde ar fi sustras o casetă de bani care conținea aproximativ 10.000 de lei.

„Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, iar la data de 17 februarie a.c., judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sibiu a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Municipiului Sibiu – Biroul de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu”, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu.


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Pe 1 mai, Garda Apulum și Garda Cetății deschid sezonul turistic la Alba Iulia. Programul spectacolelor din Cetatea Alba Carolina

Publicat

Pe 1 mai, Garda Apulum și Garda Cetății deschid sezonul turistic la Alba Iulia. Garda Cetății se întoarce cu ceremonialul schimbului de gardă, de la ora 12:00, de la Poarta a III-a la Poarta a IV-a a Cetății Alba Carolina. 

Tot miercuri, de la ora 18:00, Garda Apulum îi va aștepta pe albaiulieni și turiști în fața Porții a IV-a, la primul spectacol de reconstituire antică din acest an.

„Începând din 1 mai, odată cu deschiderea oficială a sezonului turistic în Cetate, se reiau și spectacolele de reconstituire istorică antică și schimbul de gardă,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

VIDEO. Dan Petrescu a revenit în Gruia: „Ceferişti, m-am întors acasă!”

Publicat

Dan Petrescu a revenit pe banca tehnică a CFR Cluj, a anunțat marți echipa din Gruia.

Antrenorul Dan Petrescu a revenit, marţi, la conducerea tehnică a formaţiei CFR Cluj, el aflându-se astfel la al patrulea mandat…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

FOTO: Mai mulți șoferi care au intrat cu autoturisme 4×4 în arii protejate, în Parcul Național Apuseni, amendați de rangeri

Publicat

Mai mulți șoferi, parte dintre aceștia care conduceau autourisme înmatriculate în Polonia au fost amendați de rangerii Parcului Apuseni. Șoferii au intrat în zonele protejate ale parcului și astfel au încălcat legislația în vigoare. 

Aceștia au fost identificați în urma patrulelor, în data de 29 aprilie 2024.

Șoferii au fost surprinși în timp ce conduceau autoturismele în afara drumurilor publice, în arii protejate. În total au fost date amenzi de 50.000 de lei.

Sancțiunile au fost comunicate de reprezentanții Parcului Național…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

VIDEO FOTO. Bărbat prins în flagrant delict pe A3 în timp ce transporta țigări de contrabandă

Publicat

Un bărbat a fost prins de polițiști, pe Autostrada Transilvania (A3), în timp ce transporta țigări de contrabandă.

Bărbatul în vârstă de 40 de ani din Satu Mare a fost depistat de polițiști pe tronsonul…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe