Connect with us

Eveniment

Tânăr reținut de polițiști, după ce a furat mai multe bunuri dintr-o curte din Mureș

Publicat



Arhivă foto

Un tânăr de 25 de ani a fost reținut, miercuri 10 mai 2023, fiind acuzat că la începutul lunii a furat o motocoasă și mau multe unelte electrice dintr-o gospodărie din Mureș.

Potrivit IPJ Mureș, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Ungheni au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 25 de ani, în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea a două fapte de furt calificat.

UPDATE 11 mai 2023: Față de tânărul de 25 de ani, instanța de judecată a admis propunerea de arestare preventivă, fiind emis pe numele său un mandat de arestare, pentru o perioadă de 30 de zile.

Știrea inițială

Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada 01 – 02 mai 2023 cel în cauză ar fi pătruns, în două rânduri, într-o curte din localitatea Ogra, de unde ar fi sustras o motocoasă și mai multe unelte electrice, prejudiciul total fiind evaluat la 2.700 de lei.

La data de 10 mai 2023, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Ungheni au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, în Ogra, bunurile sustrase fiind identificate și predate persoanei vătămate.

De asemenea, polițiștii au condus la sediu, pentru audieri, un tânăr de 25 de ani, bănuit de săvârșirea faptelor.

La aceeași dată, în urma probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, fiind condus și predat Centrului de Reținere și Arestare Preventivă Mureș.

Perchezițiile au beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Mureș și a polițiștilor Serviciului Criminalistic Mureș.


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

27 iulie: Ziua Mondială a Cărților Vechi. Una dintre cele mai valoroase colecții de carte veche se află la Alba Iulia

Publicat

27 iulie: Ziua Mondială a Cărților Vechi este o sărbătoare care celebrează importanța cărților vechi și a literaturii rare.

Ziua Mondială a Cărților Vechi subliniază importanța conservării cărților vechi și a manuscriselor, care sunt esențiale pentru păstrarea istoriei și culturii umane.

Această zi...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Gheorghe Piperea (AUR): Programe de construcție de locuințe IEFTINE, cu sprijin de la stat, există peste tot în Europa

Publicat

Europarlamentarul AUR, avocatul Gheorghe Piperea, a declarat că acele forțe politice, PNL și USR, care astăzi diabolizează Planul Simion sunt tocmai cele care au susținut de-a lungul timpului programe de construcție de…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Gigi Becali s-a dezlănțuit împotiva UNTOLD: Stadioanele sunt pentru fotbal, nu pentru droguri și sataniști. Vrea lege

Publicat

Gigi Becali, patronul FCSB, a avut o reacție virulentă la adresa Untold, festival care are loc la Cluj-Napoca, și pe care l-a catalogat ca fiind pentru “drogați și sataniști”.

Becali, care spune că stadioanele…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

VIDEO FOTO. Cum arată PLAJA din Grigorescu? Copii și adulți se bucură de festivalul Vamos a la Playa

Publicat

Vineri a început cea de-a șasea ediție a festivalului Vamos a la Playa. Timp de 10 zile, între 26 iulie și 4 august, litoralul se mută pe malul Someșului Mic, pe plaja din Grigorescu.

Copii și adulți s-au bucurat…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe
Publicitate