Connect with us

Eveniment

Tânără amendată pentru ca nu a stat în carantină

Publicat



Autoritățile au continuat controalele pentru a se asigura că sibienii respectă măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului. Din păcate însă, au dat și amenzi, pentru că nu toți cetățenii sunt responsabili. Cei mai mulți au fost prinși fără mască de protecție, dar alții au încălcat și alte norme: o tânără nu a stat în carantină, iar alții doi au ieșit din casă după ora 23.

În urma controalelor efectuate, polițiștii sibieni au aplicat 78 de sancțiuni contravenționale în valoare de 1.000 de lei, dintre care:
– 1 sancțiune contravențională cu avertisment pentru nerespectarea măsurii carantinei, aplicată unei tinere în vârstă de 20 de ani, din localitatea Ruși, revenită din străinătate;
– 75 de sancțiuni în valoare de 1.000…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Două femei din Blaj, specializate în furt de haine din magazinul Pepco, trimise în judecată. Au sustras zeci de produse

Publicat

Două femei specializate în furt de haine din magazinul Pepco din Blaj au fost trimise în judecată. Procurorii au probat trei fapte, în trei zile diferite. În total au furat zeci de articole vestimentare pentru copii. 

Dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară, în data de 25 aprilie 2024, pe rolul Judecătoriei Blaj.

Furturile au fost comise în timpul programului de lucru, în luna ianuarie a anului 2023. Însă pentru că au fost făcute în jurul orei 19.00, acestea vor fi judecate pentru furt calificat.

Ce fapte au probat…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

FOTO. ISU Cluj a operaționalizat centrul SMURD din Jucu

Publicat

ISU Cluj a inaugurat sâmbătă, 27 aprilie, centrul SMURD din Jucu. Noul punct de lucru face parte din Detașamentului 1 de Pompieri Cluj-Napoca.

Sâmbătă, 27 aprilie 2024, a fost operaționalizat Punctul de Lucru…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Rețeta unui bucătar din Alba pentru dezlegarea la pește de Florii: Cum se prepară ”Regina ciorbelor pescărești”. Ingrediente

Publicat

Dezlegarea la pește de Florii: Duminică, 28 aprilie, de Florii, este dezlegare la pește. Celor care vor să gătească și să mănânce o ciorbă de pește le prezentăm rețeta perfectă.

Regina ciorbelor pescărești, Storceacul. O rețetă a pescarilor din Sfântul Gheorghe, care se face cu sturion. Însă deoarece sturionul este greu de găsit, vă prezentăm rețeta cu file de șalău.

Rețeta a fost făcută pentru cititorii alba24.ro de bucătarul din Alba, Daniel Călin Horvath.

Rețetă Storceac sau Regina ciorbelor pescărești pentru Florii

Ingrediente…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

U Craiova 1948 – U Cluj: 3-2. Clujenii sunt învinși în deplasare și ratează șansa de a aduce 3 puncte

Publicat

U Craiova 1948 și „U” Cluj s-au întâlnit, sâmbătă, pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, în etapa a 7-a din play-out-ul Superligii României. Jucătorii lui Sabău sunt învinși și pierd șansa de a urca pe prima…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe