Connect with us

Alba

Tânără din Alba Iulia, agresată de concubin. Polițiștii au emis un ordin de protecție

Published

on



O tânără de 20 de ani din Alba Iulia a fost agresată de concubinul său, vineri seara, pe fondul unor discuții purtate în contradictoriu. Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, iar bărbatul este cercetat pentru violență în familie.

Potrivit IPJ Alba, la data de 28 septembrie 2024, în jurul orei 16.50, polițiștii din municipiul Alba Iulia au fost sesizați de către o femeie de 20 de ani, din municipiul Alba Iulia, cu privire la faptul că a fost victima unei infracțiuni.

Din verificările…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

O femeie din Alba Iulia a intrat în curtea unei vecine și i-a distrus mai multe ghivece cu flori. Ce măsuri au luat polițiștii

Published

on

În urma unor discuții în contradictoriu, o femeie din Alba Iulia a intrat în noaptea de vineri spre sâmbătă în curtea unei vecine și i-a distrus mai multe ghivece cu flori. Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 28 septembrie 2024, în jurul orei 13.30, polițiștii din Alba Iulia au fost sesizați de către o femeie de 76 de ani, din municipiul Alba Iulia, cu privire la faptul că, în noaptea de 27/28 septembrie 2024, pe fondul unor discuții în contradictoriu,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Examen de maturitate pe scena Teatrului Prichindel: ”Pescarul și sufletul său”. O poveste despre rău și bine, sacrificiu și iubire

Published

on

Prichindel, băiatul roșcovan a dat sâmbătă seara un examen important, pe singura scenă de teatru profesionist din Alba Iulia: cel al maturității. Actorii teatrului de păpuși au arătat că vor să țintească și alt public în sala de spectacol, tinerii și adulții. Actorii teatrului au intrat în lumea lui Oscar Wilde, în povestea ”Pescarul și sufletul său”, un text pentru copii, dar dedicat adulților. 

Un text greu despre iubire, durere, misticism, dorință, răul în cea mai pură formă, ritualuri de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

FOTO: ACCIDENT pe Autostrada A1 Sibiu – Sebeș, în zona Cristian. O mașină, avariată

Published

on

Un accident rutier s-a produs duminică dimineața, pe Autostrada A1, sensul Sibiu – Sebeș. Din primele informații, în evenimentul rutier a fost implicat un autoturism.

Accidentul s-a produs pe porțiunea de urcare spre tunelul din zona localității Cristian.

Cel mai probabil, evenimentul rutier s-a produs după ce șoferul autoturismului nu a adaptat viteza la condițiile meteorologice (carosabil umed, ploaie torențială).

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a informat duminică…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Noi avertizări Cod Galben și Cod Portocaliu de ploi torențiale și abundente, în Alba și alte județe din țară. Unde va fi Cod Roșu

Published

on

Meteorologii au actualizat și extins duminică avertizările de ploi torențiale și abundente. Astfel, județul Alba se află duminică sub Cod Galben și Portocaliu de instabilitate atmosferică și ploi însemnate cantitativ. 

În județul Galați, în noaptea de duminică spre luni este în vigoare o avertizare Cod Roșu de ploi torențiale. Ploi însemnate cantivativ, ninsori și intensificări ale vântului la munte sunt așteptate în mai multe județe din țară, până marți dimineața. 

Autoritățile…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement