Connect with us

Alba

Tânără din Alba Iulia, bătută de iubit după o discuție mai aprinsă. Bărbatul s-a ales cu un ordin de proctecție provizoriu

Published

on



O tânără de 28 de ani din Alba Iulia a devenit victimă într-un caz de violență în familie. Cel care a agresat-o este chiar iubitul ei, un bărbat de 35 de ani tot din Alba Iulia. 

Fapta s-a petrecut în noaptea de 11 octombrie, în jurul orei 2.00, iar cazul a fost făcut public de reprezentanții IPJ Alba, în buletinul de presă din 13 octombrie.

Agresată după o discuție mai aprinsă

Potrivit IPJ Alba, la data de 11 octombrie 2024, polițiștii de ordine publică din Alba Iulia au fost sesizați de către o…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

ACCIDENT RUTIER pe Autostrada A1, Sebeș-Sibiu: Un autoturism cu remorcă a lovit un parapet

Published

on

Un accident rutier a avut loc duminică, 13 octombrie, în jurul orei 9.50, pe autostrada A1, Sebeș-Sibiu. 

Din primele informații, un autoturism care avea cuplată o remorcă a lovit un parapet. În remorcă se aflau piese de mobilier și obiecte electrcasnice. 

La fața locului intervin pompierii din Sebeș. Din primele informații nu sunt victime care să necesite îngrijiri medicale au precizat pompierii.

Sectia de pompieri Sebeș intervine pentru asigurarea masurilor specifice la un accident rutier produs pe…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Fotbalistul din Alba Iulia, Nicolae Stanciu, l-a egalat pe Adrian Mutu la numărul de selecții pentru România

Published

on

Fotbalistul din Alba Iulia, Nicolae Stanciu, căpitanul echipei de fotbal a României l-a egalat pe Adrian Mutu la numărul de selecții în tricoul naționalei. 

Mai exact, în urma meciului de sâmbătă seara (12 octombrie) câștigat de România cu scorul de 3-0 în fața Ciprului, Nicolae Stanciu, a punctat 77 de selecții pentru la echipa naționalei.

Exact atâtea selecții a avut și Adrian Mutu, anunță reprezentanții FRF.

Povestea lui Nicolae Stanciu și cum a ajuns să joace fotbal

De la 10 ani, a făcut…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Conferință internațională la Alba Iulia, pe tema cimitirelor evreiești. De la monumente sacre la destinații turistice

Published

on

Specialişti din Cehia, Israel, Polonia, Republica Moldova, Suedia, Ungaria şi România vor participa, de duminică până marţi, la Alba Iulia, la conferinţa internaţională „Urban Jewish Cemeteries in Central-Eastern Europe between Early Modern and the Present Times: Research and Valuation”.

Potrivit organizatorilor, ceremonia de deschidere va avea loc duminică la Sinagoga din Alba Iulia, iar conferinţa propriu-zisă se va desfăşura, luni şi marţi, la Universitatea „1 Decembrie 1918”.

Specialiști din mai…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

VIDEO: 15 traficanți de migranți, condamnați de Tribunalul Alba. Metoda periculoasă prin care treceau frudulos străinii granița

Published

on

Dosarul traficanților de migranți din Alba și Cluj: 15 persoane au fost condamnate de magistrații Tribunalului Alba. Este vorba despre o condamnare care a venit în data de 9 octombrie 2024, în primă instanță. Trei persoane au primit condamnări cu executare, iar restul de 12 cu suspendare. 

Cei care au ajuns în fața magistraților au fost inculpați într-un dosar complex de trafic de migranți. Procurorii DIICOT Alba Iulia sunt cei care i-au trimis în judecată. 

Gruparea se ocupa cu transportul de migranți…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading