Connect with us

Eveniment

Târgul de Paşti se deschide vineri în Piața Mare din Sibiu

Publicat


sursa foto: Facebook / Targul de Pasti din Sibiu

Conform unui comunicat de presă transmis marți de AGERPRES, în Piața Mare din centrul municipiului Sibiu va fi deschis vineri Târgul de Paști. Târgul va găzdui 45 de căsuțe, unde expozanți din toată țara vor vinde produse diverse, atât alimentare cât și nealimentare.

„Ediţia din acest an a Târgului de Paşti din Sibiu are loc între 7 şi 18 aprilie, în Piaţa Mare. Căsuţele expozanţilor vor fi deschise în fiecare zi între orele 11,00 şi 21,00. 45 de expozanţi din toate colţurile ţării vin la Sibiu între 7 şi 18 aprilie pentru o nouă ediţie a Târgului de Paşti din Sibiu.

Pregătiţi cu produse diverse, de la dulciuri la decoraţiuni de Paşti, obiecte din ceramică şi jucării, ouă vopsite manual, dar şi tot felul de bunătăţuri, de la miere la produse de patiserie sau delicioase clătite, comercianţii din târg aşteaptă sibienii şi vizitatorii cu cele mai potrivite cadouri pentru tolba iepuraşului de Paşti”, se arată în comunicatul organizatorilor.

Copiii vor avea la dispoziţie un carusel, un trenuleţ pe şine, un castel gonflabil sau pe trambuline şi o pistă de karting adaptată pentru ei.

Pentru prima dată, la Târgul de Paşti va fi amenajată şi o terasă pentru relaxarea vizitatorilor. Agerpres


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

LISTA școlilor și liceelor din Alba care primesc bani pentru renovare sau construcție, publicată de minister. DOCUMENT

Publicat

LISTA școlilor și liceelor din Alba care primesc bani pentru renovare sau construcție, publicată de minister. DOCUMENTUL poate fi consultat mai jos. 

Ministerul Educației a publicat lista intermediară care conține punctajele proiectelor depuse pentru renovarea sau construirea de “școli verzi” cu bani din PNRR, componenta C15, Educație.

Proiectele care au obținut peste 70 de puncte obțin contractarea. Un proiect care conține…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Cum a scăpat de proces un polițist al Penitenciarului Aiud, care a amenințat un bărbat că îi va tăia gătul și îi va da foc

Publicat

aiud penitenciar

Un polițist de penitenciar al Penitenciarului de Maximă Siguranță Aiud a scăpat de o condamnare penală. Motivul pentru care a scăpat de judecată și de condamnare este acela că a intervenit prescripția. 

Acesta a fost cercetat și trimis în judecată în 2022, pe rolul Judecătoriei Aiud, pentru șantaj. Potrivit motivării instanței, acesta a șantajat, în 2018, un alt bărbat. L-ar fi amenințat, pe un bărbat că dacă nu își…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Clujean ARESTAT după ce și-a agresat soția și i-a furat banii. Femeia avea ordin de PROTECȚIE

Publicat

Un bărbat de 63 de ani, din comuna Cășeiu, a fost arestat pentru 30 de zile, sub acuzația de tâlhărie și încălcarea măsurilor instituite prin ordinul de protecție.

În 25 martie, polițiștii din Dej au emis…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Cinci elevi ai Liceului de Arte ,,Regina Maria” din Alba Iulia, în faza națională a Olimpiadei de Interpretare Instrumentală

Publicat

Cinci elevi ai Liceului de Arte ,,Regina Maria” din Alba Iulia s-au calificat în faza finală a Olimpiadei Naționale de Interpretare Instrumentală cu punctaj maxim.

Olimpiada Națională de Interpretare Instrumentală clasele V-VIII, faza zonală, s-a desfășurat recent la Alba Iulia.

Liceul de Arte ,,Regina Maria” în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Alba, a fost gazda acestui eveniment de înaltă ținută artistică, la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe