Connect with us

Cluj

Târgul pentru pici, mămici și tătici revine în Cluj-Napoca. La ce să se aștepte familiile cu copii

Publicat



Târgul pentru familiile cu copii revine în Cluj-Napoca sâmbătă, 9 aprilie, la Cinema Florin Piersic, în sprijinul părinților care vor să vândă sau să cumpere diverse produse pentru creșterea celor mici.

„În 4 ore vindeți lucrurile de care nu mai aveți nevoie: cărucioare și scaune auto, pătuț, scăunele și mobilier, haine și jucării. Aici găsiți tot ce aveți nevoie pentru picii voștri, plus accesorii și obiecte handmade pentru voi și copiii dumneavoastră”, anunță organizatorii.

No photo description available.

Evenimentul se va desfășura între orele 10 și 14, iar intrarea este liberă.

„În martie 2015 a fost prima ediție. Totul a pornit după ce în decembrie 2013 am organizat un târg caritabil pentru tatăl meu bolnav de cancer. Atunci am fost susținută de prietena cu care am demarat Târg pentru pici, mămici și tătici”, precizează Camelia Bud pentru Cluj24.

I-a plăcut ideea și formatul târgului și a hotărât să facă ceva pentru comunitatea mămicilor, precum reciclarea lucrurilor (hăinuțe, jucării, accesorii pentru copii). De asemenea, încurajează mămicile pasionate de handmade să participe pentru a le ajuta cu o potențială carieră nouă.

Gamă largă de produse

Anul acesta vor fi 38 de expozanți cu articole diverse.

„Ne bucurăm când se alătură firme care organizează cursuri pentru copii, firme care vând accesorii, hăinuțe și jucării, spatii de joacă, etc. Dorim să fie divers și orice părinte să găsească un obiect sau un serviciu de interes pentru copil”, notează Camelia.

Pandemia i-a adus o pauză de doi ani, timp în care spațiul unde se organiza târgul, Expo Transilvania, a devenit indisponibil.

„Cererea mămicilor care scriau pe pagina târgului m-a…

Vezi mai mult pe Cluj24.ro

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

CFR Cluj-Sepsi OSK, 2-1. Avem doi oameni în PLUS, ce facem cu ei

Publicat

CFR Cluj a întâlnit, duminică seara, pe Sepsi OSK, într-un meci care încheia etapa a 7-a a play-off-ului Superligii de fotbal. Clujenii, cu evoluții oscilante, erau pe locul 3 înaintea meciului, având 34p., în timp ce…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Fotolii de masaj pe Aeroportul ”Avram Iancu” Cluj. Licitație pentru închirierea spațiilor

Publicat

Aeroportul ”Avram Iancu” Cluj organizează la jumătatea lunii mai o licitație publică pentru închirierea de spații comerciale destinate amplasării unor fotolii pentru masaj.

Reprezentanții aeroportului au…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Clujul „în verde”. Noile spații pietonale și parcuri, magnet pentru clujeni

Publicat

Weekendul și vremea frumoasă i-au scos din casă pe clujeni, care s-au îndreptat spre noile parcuri și pietonale amenajate de Primărie.

Clujenii se bucură de vremea caldă în aer liber, iar principalele atracții…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Prefectura Cluj: Stare de alertă pe str. Uliului. Pot fi afectate rețele de utilități. Ce măsuri se iau

Publicat

Alunecările de teren de pe strada Uliului nu pun în pericol construcțiile din zonă „până la acest moment”, a arătat Prefectura Cluj, însă există riscul ca rețelele edilitare să fie afectate. S-a decis declararea…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe